آیا می خواهید وردپرس را آپدیت کنید اما نمی دانید از کجا شروع کنید؟ اغلب مبتدیان می ترسند که به روز رسانی ممکن است وب سایت آن ها را خراب کند.
این ترس قابل درک است، اما مهم است که از آخرین نسخه وردپرس برای بهترین امنیت و عملکرد وب سایت خود استفاده کنید.
در این راهنما برای مبتدیان، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه با خیال راحت وردپرس را مانند یک حرفه ای بدون وقفه وب سایت خود به روز کنید.
آپدیت وب سایت وردپرس شما یک کار منظم و همیشگی برای تعمیر و نگهداری است. ما یک آموزش تصویری ساده برای دنبال کردن مراحل به صورت قدم به قدم ایجاد کرده ایم که می توانید به عنوان راهنمای مرجع از آن استفاده کنید.
برای مشاهده کامل به خواندن دستورالعمل ها ادامه دهید.
تحقیقات امنیتی پیشرو در وردپرس نشان می دهد که اکثر وب سایت های وردپرس که هک می شوند به دلیل هسته، افزونه ها یا قالب وردپرس قدیمی هستند.
وردپرس به طور فعال توسط توسعه دهندگان از سراسر جهان نگهداری می شود. این توسعه دهندگان باگ ها را پیدا کرده و برطرف می کنند، ویژگی های جدید اضافه می کنند و آسیب پذیری های امنیتی را به طور منظم دنبال می کنند. این تغییرات سپس در نسخه جدید وردپرس منتشر می شود.
اگر نسخه بزرگی نباشد، وردپرس می تواند به طور خودکار خود را به نسخه جدیدتر آپدیت کند. برای نسخه های اصلی، مگر اینکه از میزبانی مدیریت شده وردپرس استفاده کنید، باید خودتان آپدیت را بهصورت دستی آغاز کنید.
برای اطمینان از اینکه وب سایت شما دارای آخرین پچ های امنیتی، جدیدترین ویژگی ها و بهترین سرعت و عملکرد است، باید به روز رسانی کنید.
همانطور که گفته شد، بیایید ببینیم چگونه وردپرس را با خیال راحت به آخرین نسخه آپدیت کنیم.
مهمترین کاری که باید قبل از آپدیت وردپرس انجام دهید، ایجاد یک نسخه بکاپ کامل از وردپرس است.
حتی اگر یک افزونه بکاپ گیری خودکار وردپرس راه اندازی کرده باشید، باز هم باید مطمئن شوید که یک نسخه بکاپ جدید ایجاد کرده و آن را به صورت ایمن در یک مکان دیگر ذخیره می کنید.
یک نسخه پشتیبان کامل از وردپرس شامل همه چیز است؟
این مرحله بسیار مهم است زیرا به شما این امکان را می دهد که در صورت بروز مشکل، وردپرس را از نسخه بکاپ بازیابی کنید.
هنگامی که یک نسخه بکاپ کامل ایجاد کردید و آن را در مکان دیگری (کامپیوتر یا فضای ذخیره سازی ابری مانند Google Drive) ذخیره کردید، سپس می توانید به مرحله بعدی بروید.
دو راه آسان برای به روز رسانی سایت وردپرس خود به آخرین نسخه وجود دارد. یکی اتوماتیک و دیگری دستی. ما هر دوی آن ها را نشان خواهیم داد.
این روش ساده تر است و برای همه کاربران توصیه می شود.
زمان مورد نیاز: 2 دقیقه.
آپدیت وردپرس
اعلامیه ای را مشاهده خواهید کرد که نسخه جدیدی از وردپرس در دسترس است. اکنون فقط باید بر روی دکمه ‘Update Now’ کلیک کنید تا بروزرسانی آغاز شود.
پیشرفت به روز رسانی را روی صفحه نمایش خود خواهید دید. در طول آپدیت، وردپرس سایت شما را در حالت نگهداری قرار می دهد.
سایت شما همچنان برای کاربران قابل مشاهده خواهد بود، اما تا زمانی که به روز رسانی در حال انجام است، نمی توانید افزونه ها یا تم ها را نصب کنید.
پس از اتمام به روز رسانی، به صفحه خوش آمدگویی وردپرس هدایت می شوید. بسته به هر نسخه، ممکن است صفحه ای ببینید که در آن چه چیزی در مورد وردپرس جدید است و ویژگیهایی که باید امتحان کنید را توضیح میدهد.
این تمام مراحل بود، شما با موفقیت وردپرس را به آخرین نسخه به روز کردید.
این روش مستلزم استفاده از FTP برای آپلود دستی فایل های وردپرس است. وقتی روش اول به دلایلی کار نمی کند می توانید از این روش استفاده کنید.
ابتدا باید آخرین نسخه وردپرس را دانلود کنید. به صفحه دانلود وردپرس بروید و روی دکمه دانلود کلیک کنید.
مرورگر شما اکنون وردپرس را در یک فایل فشرده دانلود می کند. پس از دانلود باید فایل فشرده را استخراج کنید. وردپرس را در داخل یک پوشه خواهید دید. این پوشه حاوی تمام فایل های وردپرسی است که برای به روز رسانی نیاز دارید.
در مرحله بعد، باید سرویس گیرنده FTP خود را باز کنید و به وب سایت خود متصل شوید. پس از اتصال، به پوشه wordpress که به تازگی از فایل zip در ستون local files استخراج کرده اید، بروید.
در ستون remote files، به پوشه ریشه وب سایت خود بروید. این پوشه می تواند public_html یا نام دامنه وب سایت شما باشد. در داخل این پوشه فایل ها و پوشه های وردپرس خود را مشاهده خواهید کرد.
تمام فایل های داخل پوشه وردپرس را در سیستم خود انتخاب کنید و سپس کلیک راست کنید تا آپلود را انتخاب کنید.
کلاینت FTP شما اکنون شروع به آپلود فایل های وردپرس از سیستم شما در وب سایت شما می کند.
با این حال، وب سایت شما در حال حاضر دارای نسخه های قدیمی تر از فایل ها با همین نام است. از شما پرسیده می شود که می خواهید با آن فایل ها چه کار کنید؟ باید «Overwrite» را انتخاب کنید و کادر کنار «Always use this action» را علامت بزنید.
این گزینه این اطمینان را حاصل می کند که تمام فایل های وردپرس در وب سایت شما با نسخه های جدیدتر فایل ها جایگزین می شوند.
پس از اتمام آپلود، باید به قسمت مدیریت سایت وردپرس خود بروید. این مرحله ضروری است زیرا گاهی اوقات ممکن است یک نسخه جدیدتر وردپرس نیز نیاز به به روز رسانی پایگاه داده وردپرس شما داشته باشد.
در این صورت، ممکن است صفحه ای را مشاهده کنید که به بروزرسانی پایگاه داده نیاز است. برای ادامه روی دکمه “Update WordPress Database” کلیک کنید.
این تمام مراحل بود، شما با موفقیت وب سایت وردپرس خود را آپدیت کردید. برای جزئیات بیشتر، مقاله ما در مورد نحوه اتصال از طریق FTP را ببینید.
هنگامی که وردپرس را در وب سایت خود آپدیت کردید، باید مطمئن شوید که همه چیز همانطور که انتظار می رود کار می کند. به سادگی از وب سایت خود در یک پنجره مرورگر جدید بازدید کنید و تنظیمات را در قسمت مدیریت وردپرس مرور کنید.
اگر با مشکلی مواجه شدید، به لیست خطا های رایج وردپرس و نحوه رفع آن ها نگاهی بیندازید. اگر مشکلی که با آن مواجه هستید در آنجا فهرست نشده است، مراحل موجود در مقاله برطرف کردن خطای بروزرسانی نا موفق در وردپرس ما را دنبال کنید تا مشکل را پیدا کرده و راه حلی را اعمال کنید.
امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشد که وردپرس را به راحتی به آخرین نسخه آپدیت کنید. همچنین ممکن است بخواهید با افزونه های برتر سئو در وردپرس آشنا شوید.