آموزش

آموزش اضافه کردن کاربر در وردپرس و نقش های کاربری وردپرس

شما به عنوان مدیر سایت وردپرس می‌توانید کاربران زیادی را به سایت خود اضافه کنید که هر کدام وظیفه متفاوتی را به عهده داشته باشند که این کاربران می‌ توانند یک کاربر ساده باشند و یا یک مدیر. این مقاله دستورالعمل های گام به گام اضافه کردن کاربر جدید را ارائه می دهد تا بتوانید به راحتی خودتان این کار انجام دهید.

اضافه کردن کاربر جدید در وردپرس

1- به صفحه مدیریت وردپرس خود وارد شوید. اگر از رمز عبور خود مطمئن نیستید، می توانید بر روی “Lost Password” کلیک کنید تا آن را بازیابی کنید.

2- بعد از اینکه وارد داشبورد وردپرس شدید، روی Users در نوار کناری سمت چپ، کلیک کنید.

3- در بالای صفحه، روی Add New کلیک کنید.

 

 

4- پس از ورود به صفحه افزودن کاربر، می توانید یک نام کاربری و آدرس ایمیل برای کاربر جدید خود وارد کنید. نام، نام خانوادگی و وب سایت اختیاری است.

5- یک رمز عبور امن برای کاربر جدید وارد کنید. همچنین شما می توانید از رمز رندوم WordPress که با استفاده از توابع تصادفی تولید می شود، استفاده کنید. بنابراین استفاده از یک گذرواژه ایمن بسیار مهم است زیرا هکرها همیشه سعی می کنند از نقاط ضعف شما، مانند رمز عبور ضعیف، برای ورود به سایت استفاده کنند. می توانید برای افزایش امنیت رمز عبور از یک رمزعبور ترکیبی از حروف بزرگ، کوچک، اعداد و نمادها انتخاب کنید.

6- اگر می خواهید کاربر جدید اطلاعات ورود به سایت را در یک ایمیل دریافت کند، تیک Send User Notification را بزنید.

7- یک نقش (Role) را برای کاربر جدید خود انتخاب کنید. هنگام اضافه کردن کاربر جدید، نقش آن به طور پیش فرض مدیر است و به کاربر دسترسی به تمام ویژگی های وب سایت را می دهد. اگر می خواهید دسترسی کاربر جدید خود را محدود کنید، از نقش های دیگر استفاده کنید.

نکته: اگر به یک کاربر نقش مدیر را بدهید، او می‌تواند هر گونه تغییری را در سایت شما ایجاد کند. این نقش را فقط به افرادی بدهید که از آنها کاملاً مطمئن هستید.

8- روی دکمه Add New User کلیک کنید تا کاربر جدید اضافه شود.

 

 

اضافه کردن نقش های کاربر (Role) در وردپرس

نقش های کاربر به شما اجازه می دهد سطوح مختلف دسترسی را برای کاربران در وب سایت خود اختصاص دهید. اگر نمی خواهید یک کاربر تمام دسترسی های نقش مدیر (Administrator) را داشته باشد، می توانید از ویرایشگر(Editor)، نویسنده (Author)، مشارکت کننده (Contributor) یا مشترک (Subscriber) استفاده کنید. در وردپرس، این نقش های کاربر به شرح زیر تعریف می شود.

نقش های پیش فرض وردپرس

  1. مدیر
  2. ویرایشگر
  3. مشارکت کننده
  4. نویسنده
  5. مشترک

 

 

مدیر (Administrator): یک مدیر می تواند تمام وظایف خود را در سایت وردپرسی خود انجام دهد. به شدت توصیه می شود که این نقش را به هیچ کاربر اختصاص ندهید، مگر اینکه به آنها اعتماد کنید. با استفاده از نقش کاربر مدیر، کاربر می تواند افزونه یا پلاگین ها را نصب کند، قالب سایت یا تم ها را تغییر دهد، محتویات، رسانه ها، و سایر کاربران از جمله سایر مدیران را حذف کند.

 

 

 

 

مشارکت کننده (Contributor): اگر می خواهید یک کاربر را اضافه کنید که فقط پست بنویسد و پست های خود را ویرایش کنید، می توانید از نقش کاربر مشارکت کننده استفاده کنید. کاربران با نقش کاربر مشارکت کننده می توانند پست ارسال کنند اما نمی توانند آنها را منتشر کنند. آنها نمی توانند پست های کاربر دیگری را ویرایش کنند و نمی توانند به سایر صفحه های مدیریت مانند پلاگین ها، تم ها، تنظیمات، ابزارها و غیره دسترسی پیدا کنند.

 

 

 

 

نویسنده (Author): از سوی دیگر، اگر شما می خواهید اجازه دهید کاربر نه فقط پست ها را اضافه کند، بلکه آنها را نیز منتشر می کند، نقش کاربر نویسنده برای این وضعیت مناسب است. کاربران با نقش کاربر نویسنده می توانند پست های خود را اضافه، ویرایش و انتشار دهند.

 

 

 

 

ویرایشگر (Editor): برای اعطای دسترسی کنترل کامل مقاله ها، می توانید نقش کاربر ویرایشگر را به آن ها بدهید. کاربران با نقش کاربر ویرایشگر می توانند پست های خود و دیگر کاربران را اضافه، ویرایش، انتشار و حذف کنند. آن ها نمی توانند به تنظیمات وب، پلاگین ها، تم ها و غیره دسترسی پیدا کنند.

 

 

 

 

مشترک (Subscriber): یک کاربر مشترک می تواند فقط مشخصات خود را در سایت تغییر دهد و نمی تواند پست ها را بنویسد. این نوع نقش معمولا در سایت هایی استفاده می شود که کاربران برای ارسال نظرات و یا دانلود محتوا نیاز به ثبت نام دارند.

 

 

 

می توانید نقش کاربری مورد نظر را در لیست کشویی روی صفحه Add New User انتخاب کنید.

 

مدیریت کاربران در وردپرس

به عنوان یک مدیر، می توانید هر زمان که بخواهید کاربران را از سایت وردپرس خود اضافه کنید و حذف کنید. همچنین می توانید پروفایل کاربری را در هر زمان ویرایش کنید و هر گونه اطلاعاتی از جمله کلمه عبور را تغییر دهید. به سادگی با کلیک بر روی کاربران و ویرایش و یا حذف یک کاربر در هر زمان امکان پذیر است.

 

 

برای امکانات بیشتر مدیریت کاربران ، گزینه های دیگری وجود دارد که می توانید قابلیت سیستم مدیریت وردپرس را گسترش دهید و سفارشی سازی کنید. شما می توانید قابلیت های مربوط به نقش های کاربر را اضافه یا حذف کنید. همچنین می توانید یک نقش کاملا سفارشی سازی شده و جدید را ایجاد کنید. ما امیدواریم که این مقاله به شما کمک کند که نحوه اضافه کردن کاربران و نویسندگان جدید به سایت وردپرسی خود را یاد بگیرید.