آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که تفاوت بین پسوند دامنه های com و Net چیست؟ انتخاب نام دامنه مناسب بسیار مهم است زیرا می تواند بر نام تجاری و رتبه جستجوی شما تأثیر بگذارد.
در این مقاله ما تفاوت بین پسوند دامنه com و net را توضیح می دهیم و اینکه کدامیک برای وب سایت شما بهتر است.
نام دامنه، آدرس وب سایت شما در اینترنت است. آدرس وبسایت ما momtazserver.com است. نام های دامنه همیشه دارای پسوند هستند. گاهی اوقات به آن TLD نیز می گویند که مخفف Top Level Domain است. برای مثال:
هنگام ساخت وب سایت خود می توانید طیف وسیعی از پسوند های دامنه را انتخاب کنید. اکثر پسوند های دامنه هیچ گونه محدودیتی برای استفاده ندارند و تعداد زیادی پسوند دامنه جدید در سال های اخیر ایجاد شده است. با این حال، پسوند ها برای انواع مختلف وب سایت ایجاد شده اند و معانی خاصی دارند.
شما باید یک نام دامنه متناسب با کسب و کار خود انتخاب کنید. این می تواند به شما کمک کند یک برند قابل تشخیص در صنعت کسب و کار خود ایجاد کنید. بیایید تفاوت بین محبوب ترین پسوند های com و net را بررسی کنیم تا ببینیم کدام برای کسب و کار شما بهتر است.
Com و Net دو پسوند محبوب برای نام دامنه هستند. اگر پسوند نام دامنه com دلخواه شما در دسترس نیست، ممکن است وسوسه شوید که به جای آن از نام دامنه net استفاده کنید.
با این حال، net در بیشتر موارد گزینه مناسبی برای کسب و کار شما نیست.
“com”در نام دامنه com. نشان دهنده یک سایت “تجاری” است. این می تواند وب سایت های تجاری، وب سایت هایی که می خواهند به صورت آنلاین درآمد کسب کنند، وب سایت های شخصی، وبلاگ ها، نمونه کارها و موارد دیگر را پوشش دهد.
از طرف دیگر، “net” در نام دامنه net. مخفف “network” است. این پسوند برای ارائه دهندگان خدمات اینترنت، شبکه و ایمیل طراحی شده است.
همچنین پسوند org که به معنای “سازمان” است، در ابتدا برای استفاده سازمان های غیر انتفاعی در نظر گرفته شده بود.
پسوند دامنه com در اواخر دهه 1990 مترادف اینترنت است. بیش از 40 درصد از کل نام های ثبت شده دامنه com هستند.
به خاطر سپردن نام دامنه com برای افراد بسیار آسان تر از سایر پسوند های دامنه است. آشنا و اطمینان بخش است، به علاوه باعث می شود سایت شما حرفه ای به نظر برسد.
همچنین، اکثر صفحه کلید های تلفن همراه دارای دکمه اختصاصی com هستند. اما پسوند های دیگر مانند net اینگونه نیستند.
فقط یک مشکل وجود دارد احتمالاً متوجه شده اید که نام های دامنه com آنقدر محبوب هستند که به نظر می رسد همه نام های خوب در حال حاضر استفاده شده اند.
با این حال، هنوز روش های هوشمندانه زیادی برای به دست آوردن نام دامنه کامل com وجود دارد. در اینجا مواردی وجود دارد که می توانید امتحان کنید:
به کمک بیشتری نیاز دارید؟ برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید مقاله روش های مختلف بررسی مالکیت سایت و دامنه را مطالعه نمایید.
اگر اینترنت، شبکه، میزبانی پایگاه داده، میزبانی ایمیل یا خدمات مشابه ارائه می دهید، می توانید از پسوند net. استفاده کنید.
حتی ممکن است بخواهید از نام دامنه .net استفاده کنید اگر واقعاً مناسب نام تجاری شما باشد.
به عنوان مثال، Behance.net یک مجموعه طراحی آنلاین محبوب است که از پسوند دامنه net برای وب سایت خود استفاده می کند. این پسوند برای آن ها مناسب است زیرا آن ها قصد داشتند شبکه ای از هنرمندان، طراحان و شرکت هایی باشند که به دنبال استعدادیابی هستند.
کمتر از 4 درصد از کل نام های دامنه ثبت شده، از پسوند دامنه net. استفاده می کنند.
ثبت کنندگان نام دامنه اغلب .net را به عنوان بهترین جایگزین برای .com ارائه می دهند. این ممکن است باعث شود شما فکر کنید که بیشتر از آنچه که هست استفاده می شود.
برای بسیاری این سوال وجود دارد که کدام دامنه به آن ها کمک می کند رتبه بالاتری داشته باشند. از دیدگاه سئو هیچ تفاوتی نمی کند که از کدام پسوند استفاده کنید. موتور های جستجو با هر دو پسوند دامنه یکسان رفتار می کنند.
فقط بر بهترین روش های SEO تمرکز کنید و محتوای هدفمند و مفید برای رتبه بندی بالاتر ایجاد کنید.
چیزی که مهم است، نام دامنه شماست، نه پسوند آن.
دو راه برای به دست آوردن نام دامنه وجود دارد:
برای ایجاد وب سایت، به میزبانی وب سایت و همچنین نام دامنه نیاز دارید. ممکن است در هنگام ایجاد یک وب سایت جدید، کمی گیج کننده به نظر برسد. مطمئن شوید که تفاوت بین نام دامنه و میزبانی وب سایت را کاملاً مشخص کرده اید.
اگر نمی خواهید بلافاصله یک وب سایت بسازید، می توانید نام دامنه را ثبت کرده و بعداً وب سایت ایجاد کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله راهنمای نحوه خرید هاست و دامنه را مطالعه نمایید.
امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تفاوت بین دامنه های com و net را یاد بگیرید. موفق و پیروز باشید.
منبع: wpbeginner