iOS و Android تقریباً یک پایگاه کد با نمایش های رابط کاربری و تجربیات کاربری مشابه دارند. این تنها دلیلی بود که غول فناوری یعنی گوگل با Future of Flutter یکی از بهترین فریم ورک های توسعه اپلیکیشن کراس پلتفرم تا به امروز را ارائه کرد. شما به نوعی از این فریم ورک شگفت انگیز آگاه هستید. این Framework چیزی نیست جز فلاتر معروف جهانی. یکی از بهترین ویژگی های Flutter این است که هر کسی که دانش اولیه داشته باشد می تواند آن را یاد بگیرد و این به دلیل زبان برنامه نویسی دارت است که برای برنامه های سریع در هر پلتفرمی بهینه شده است.
فریم ورک Flutter اکنون با سرعتی سریع و پیوسته در حال رشد است. این به این دلیل است که بیشتر توسعه دهندگان از چارچوب های توسعه اپلیکیشن تک پلتفرمی به چارچوب های توسعه اپلیکیشن های چند پلتفرمی تغییر مکان داده اند.
این تغییر بزرگ امکان را به Flutter داد تا رقیب قدرتمندی برای سایر SDK/فریمورکها در سطح جهانی باشد و زندگی و چشمانداز جدیدی را برای فناوری توسعه برنامههای تلفن همراه cross-platform ایجاد کرده است. به دلیل این تغییر، Flutter اکنون حضور قدرتمندی در بازار بین المللی دارد. نکته جالب دیگر در مورد Flutter این است که یک SDK منبع باز است.
در دنیای برنامه نویسی اکنون به نظر می رسد یا همه در مورد برنامه هایی که از این فناوری های خاص استفاده می کنند صحبت می کنند یا Flutter را با React Native (یکی از قوی ترین رقبای Flutter) مقایسه می کنند. حدس زدن این مسئله آسان است زیرا هر دوی آنها برای اکثر توسعه دهندگان نرم افزار کمی “عجیب” هستند.
چندین استارت آپ و SMME راه حل های دیجیتالی نوآورانه و قوی با استفاده از Flutter ارائه کرده اند و برندهایی مانند Google Ads، Hookle، Tencent و غیره به طور انحصاری از Flutter SDK برای سرعت بخشیدن به تجارت خود استفاده کرده اند. همچنین در سرتاسر جهان، فناوری توسعه اپلیکیشن موبایل بهطور مداوم به سمت ترند های بیسابقهای برای توسعه، از اسکریپتها و کدها و پلتفرمهای توسعه اپلیکیشن گرفته تا یکپارچهسازی، روشهای توسعه و راههای استقرار یک پروژه تکمیلشده متمایل هستند. این ترند ها در حال گذر از یک دگرگونی پیش بینی نشده است.
اصل اساسی هر استارت آپی در سرتاسر جهان، سازگاری با محیط های فناوری همیشه در حال تحول و ارائه راه حل های دیجیتالی نوآورانه است. علاوه بر این، استارتآپها مشتاق هستند آنچه که خیلی سریع جواب می دهد یا اصلا جواب نمی دهد را آزمایش کنند. تقریباً همین امر در مورد SMME ها نیز صدق می کند. بنابراین، چند نکته کلیدی برای شرکتهای کوچک و متوسط و استارتآپها در حالی که فناوری فلاتر را در خود جای دادهاند، وجود دارد:
برنامه های ساخته شده در Flutter اکنون به طور گسترده ای برای حداقل میزان کدنویسی شناخته شده اند زیرا Flutter با Hot Reload ارائه می شود. این ویژگی به ویژه برای توسعه دهندگانی که مشغول رفع اشکال هستند یا طراحی جدید را امتحان می کنند کاربرد دارد. Flutter یک ویژگی شگفت انگیز است که به شما امکان می دهد تغییرات لازم را در زمان واقعی قابل مشاهده کنید.
از نظر عملکرد نیز، Flutter بسیار بهتر از برنامه های بومی خود رتبه بندی می شود. Flutter از Dart استفاده می کند و به توسعه دهندگان کمک می کند تا یک تجربه کاربری درجه یک ایجاد کنند.
فریم ورک Flutter هنگام کار با سیستم عامل های اندروید و iOS عالی است. این ویژگی کدنویسی یکباره باعث می شود که دو فایل مختلف را برای یک نتیجه نگهداری نکنید. به عبارت دیگر، یک کد واحد بنویسید و کامپایل کنید و از آن برای ایجاد اپلیکیشن های با کارایی بالا و باورنکردنی برای iOS و اندروید در کمترین زمان استفاده کنید.
افزایش محبوبیت فلاتر دلایل زیادی دارد. بهترین راه ارائه سریع ترین نتایج است. توسعه دهندگان نرم افزار می توانند کدها را به سرعت اشکال زدایی و تست کنند. رعایت ددلاین های کاری برنامهریزیشده، کاهش هزینههای مربوطه و سایر منابع و تلاشها در توسعه برنامهها با Flutter بسیار کمتر است.
Firebase یک پلتفرم معروف BaaS (Backend-as-a-Service) برای توسعه وب و اپلیکیشن موبایل است. مشابه Flutter، آن نیز تنها توسط گوگل توسعه یافته است. هنگام ایجاد Flutter، گوگل مراقبت ویژه ای از آن کرد و Firebase را با Flutter SDK یکپارچه و سازگار کرد. در نتیجه، خدماتی مانند داده ها و تجزیه و تحلیل وب، گزارش خرابی و باگ، مدیریت پایگاه داده برای توسعه دهندگان بسیار آسان تر شد.
اگر به دنبال پلتفرمی هستید که بتواند به شما در ایجاد انیمیشن های تعاملی کمک کند. این بهترین انتخاب برای شما است. Flutter با یک Flare 2D ارائه میشود که برای برنامههای تعاملی، انیمیشن، رابطهای کاربری جالب و بازیها عالی است. یک توسعه دهنده استاد با دانش پیشرفته Flutter می تواند به راحتی برنامه های باورنکردنی ایجاد کند و بسیاری از مشکلات موجود را حل کند.
همانطور که قبلا ذکر شد، Flutter یک پروژه منبع باز است که توسط یک جامعه اختصاصی از توسعه دهندگان در سراسر جهان پشتیبانی می شود که آماده پاسخگویی سریع به هر سوالی هستند. چندین پکیج منبع باز دارد که به صورت رایگان در دسترس هستند.
در نتیجه، توسعهدهندگان میتوانند انتخاب کنند که از کدام پکیج یا کتابخانه استفاده کنند، بدون اینکه هیچ عملکرد مهمی را به خطر بیندازند. چند مورد از بهترین پکیج های رایگان عبارتند از Frideos_flutter، HTTP، shared_preferences، in_app_purchase، SQLite، Flutter ECommerce، Loading Animations و غیره.
ما قبلاً نگاهی اجمالی به این ویژگی فلاتر داشتیم. Flutter یک SDK بدون دردسر برای توسعه یک برنامه برای پلتفرم های مختلف مانند iOS، Android، دسکتاپ است. همچنین می توانید با استفاده از Flutter یک برنامه وب و تعبیه شده داشته باشید. همه اینها به دلیل یک ویژگی Code-base واحد امکان پذیر است.
توسعه دهندگان و شرکت های توسعه اپلیکیشن موبایل همیشه به دنبال راه حلی مانند Flutter SDK هستند زیرا توسعه برنامه را آسان می کند و هزینه ها و زمان مربوطه را کاهش می دهد. Flutter فقط برای این کار است و آنچه را که یک توسعه دهنده برنامه می خواهد انجام می دهد.
Flutter از چندین ویجت، موارد تعاملی و لایههای به راحتی قابل تنظیم برای ایجاد طرحهای پویا و رابطهای کاربری پر جنب و جوش تشکیل شده است. این کار را برای توسعه دهندگان آسان می کند. دو ویجت در فلاتر وجود دارد – ویجت های کوپرتینو و Material Design که هر دو عالی هستند.
Flutter برای سازگاری با سیستم عامل های مختلف مانند iOS، Android یا هر سیستم عامل یکپارچه مبتنی بر هسته مانند سیستم عامل لینوکس بسیار آسان تر است. از آنجایی که این فریم ورک از زبان برنامه نویسی گوگل، Dart استفاده می کند، ممکن است به اندازه C++، Python یا Java معروف به نظر نرسد. اما بهترین چیز در مورد این زبان برنامه نویسی سادگی آن است.
توسعه دهندگان اپلیکیشنی که از زبان برنامه نویسی دارت آگاهی ندارند ممکن است به یک یا دو هفته زمان نیاز داشته باشند تا آن را یاد بگیرند. پس از انجام آن، دیگر نگاهی به گذشته نمی کنند. این نوع کارایی و ماهیت ساده Flutter آن را به بهترین انتخاب در بین توسعه دهندگان در جهان تبدیل می کند. فرآیند مستندسازی آن بسیار ساده تر است.
در اینجا لیستی از برندها که با Flutter توسعه یافته اند یا چندین برنامه برای تأمین خدمات اصلی خود آورده شده است.
در نهایت، چرا انتخاب فریم ورک Flutter برای توسعه اپلیکیشن چند پلتفرمی ضروری است؟
منبع: quokkalabs.com