در این مقاله قصد داریم برای شما عزیزان در مورد مجازی ساز و معرفی Kernel Based Virtualization) kvm) صحبت کنیم و شما را به طور کامل با آن آشنا کنیم. با ما همراه باشید. همانطور که میدانید مجازی سازی، بخشی از IT می باشد و نمی توان این دو را از هم جدا کرد.
به زبان ساده مجازی سازی یک پلتفرم شبیه سازی شده یا یک محیطی در میزبان می باشد. این محیط مجازی شبیه سازی شده می تواند یک سیستم عامل یا یک محیط توسعه و غیره باشد. مجازی ساز به ما این امکان را می دهد که از سخت افزارمان به صورت بهینه استفاده کنیم و بتوانیم از آن نهایت بهره را ببریم.
قبل از بحث در مورد بخش های مجازی سازی می خواهیم برای شما مفهوم مجازی سازی را روشن کنیم. ویکی پدیا از تعریف زیر استفاده می کند: “در محاسبات، مجازی سازی اصطلاح گسترده ای است که به مفهوم منابع رایانه اشاره دارد. مجازی سازی مشخصات فیزیکی منابع کامپیوتر ها را از کاربر ها مخفی می کند، هم از برنامه ها و هم از کاربران نهایی. به این معنا که یک منبع فیزیکی واحد تولید می کند. این شامل ساختن یک منبع فیزیکی واحد (مانند سرور، سیستم عامل، برنامه یا دستگاه ذخیره سازی) می شود.
امروزه اصطلاح مجازی سازی به طور گسترده ای برای تعدادی از مفاهیم استفاده می شود از جمله:
در بیشتر این موارد، یا مجازی سازی یک منبع فیزیکی، به بسیاری از منابع مجازی و یا تبدیل بسیاری از منابع فیزیکی به یک منبع مجازی اتفاق می افتد.
شاید بسیاری از مفاهیم در مجازی سازی برای شما عزیزان نامفهوم و گیج کننده باشد، شما می توانید در هر بخشی که برایتان ایجاد سوال شد، با مشاوران آنلاین ما ارتباط برقرار کنید ما هماره پاسخگوی شما عزیزان هستیم.
KVM مخفف Kernel based Virtualization است. مجازی سازی مبتنی بر هسته، در حقیقت پشتیبانی برای سخت افزار مجازی ما می باشد و می تواند آن را مدیریت کند. این مجازی ساز توسط نسل جدید پردازنده CPU AMD و AMD اجرا شده است.
redhat، یکی از توسعه دهنده های اصلی مجازی ساز KVM می باشد. مجازی ساز روی سیستم عامل لینوکس و یا سرور میزبان نصب و راه اندازی می شود. اما با توجه به تکنولوژی مخصوصی که برای خود دارد، سرور های مجازی را با هسته و یا کرنل مخصوص خود، ایجاد می کند. که این موضوع این امکان را به شما می دهد تا بتوانید، سرور مجازی و یا هر نوع سیستم عاملی که مورد نیازتان است مانند: ویندوز، BSD ، لینوکس و … را روی آن نصب کنید و به راحتی از آن استفاده کنید. KVM کیفیت بالایی را برای سیستم عامل مهمان ارائه می دهد به دلیل این که به سرور مجازی خود منابع اختصاصی ارائه می دهد.
در طی مراحل اولیه توسعه فناوری مجازی سازی، CPU هایی که کاملاً توسط نرم افزار تقلید شده اند که در نهایت به دلیل عدم دسترسی مستقیم به سخت افزار، عملکردی ندارند.
از مزایای مجازی ساز kvm می توان به پشتیبانی از ویندوز و لینوکس اشاره کرد.
Hypervisor چیزی نیست جز لایه میانی برنامه، بین سیستم عامل مهمان و سخت افزار سیستم میزبان. با استفاده از این می توان سخت افزار واقعی را برای همه سیستم عامل های مهمان متصل کنترل کرد.
شما باید نسخه ای از لینوکس را اجرا کنید که بعد از 2007 منتشر شده باشد و باید روی سخت افزار X86 نصب شود که از قابلیت های مجازی پشتیبانی می کند. اما اجرای KVM در لینوکس های پشتیبانی شده مانند Red Hat ،Enterprise ،Linux قابلیت های KVM را گسترش می دهد و به شما امکان می دهد منابع را در بین میهمانان تعویض کنید، کتابخانه های مشترک را به اشتراک بگذارید، عملکرد سیستم را بهینه کنید و بسیاری موارد دیگر.
شما برای نصب و راه اندازی kvm باید پیش نیازهای آن را داشته باشید که شامل:
تمامی این مراحل را در مقاله نحوه نصب kvm برای شما عزیزان مطرح می کنیم.
اما ویژگی های خاصی وجود دارد که KVM را به عنوان مشاور برتر شرکت در نظر گرفته است. ویژگی هایی مانند: امنیت بالا، فضای ذخیره سازی، پشتیبانی سخت افزار، مدیریت مموری، برنامه ریزی و کنترل منابع، تاخیر کمتر و اولویت بندی بالاتر.
ما به KVM آنقدر ایمان داریم که تنها مشاور عالی برای اکثر محصولات مجازی سازی است و ما به طور مداوم با کمک به انجمن KVM، کد هسته را بهبود می بخشیم. اما از آنجا که KVM بخشی از لینوکس است، قبلاً در Red Hat Enterprise Linux قرار داده شده است.
صمیمانه امیدوارم که این آموزش را دوست داشته باشید. اگر بخواهیم درباره kvm ادامه بدهیم این نسبتا طولانی و مفصل است، حتی اگر تنها اولین گام ها برای شروع کار با KVM را بخواهیم فقط توضیح بدهیم. سعی کردیم به طور خلاصه و مفید یک توضیح کلی درباره آن بدهیم و بخش های تخصصی تر را در مقاله های دیگر، تقدیم شما عزیزان کنیم.