cPanelServerآموزش

WHM (مدیر میزبان وب) چیست و چه کار هایی می توانید با آن انجام دهید؟

اگر مدتی است وب سایت می سازید، احتمالاً نام WHM را شنیده اید، حتی اگر هنوز از آن استفاده نمی کنید. اما مانند بسیاری از مشتریان ما که دارای طراحی وب و مشاغل نمایندگی هستند، ممکن است با خود فکر کنید که WHM چیست و چه کاری می تواند برای شما انجام دهد. پاسخ کوتاه “بسیار” است. پاسخ طولانی تر، ادامه این پست است – برای پاسخ به سؤالات بیشتر در مورد WHM همراه ما باشید.

WHM دقیقاً چیست ؟

WHM مخفف Web Host Manager و به معنای مدیر میزبان وب است. WHM یک برنامه داشبورد است که به فروشندگان سرویس میزبانی و طراحان وب کمک می کند چندین سایت را برای مشتریان مختلف با خیال راحت و آسان مدیریت کنند. این برای فروشندگان VPS و مشتریان ویژه برنامه میزبانی وب اختصاصی نیز در دسترس است.

آیا WHM همان cPanel است؟

WHM یا همان میزبان وب مشابه cPanel است ولی دقیقا همان نیست. WHM نیز توسط همین شرکت تولید شده است، اما WHM از cPanel بالاتر است، زیرا شما برای تنظیم و مدیریت cPanel از WHM استفاده می کنید. سپس می توانید پهنای باند، میزان استفاده از دیسک، میزان ایمیل و سایر منابع را برای همه وب سایت هایی که مدیریت می کنید برای خود و مشتریان خود مشخص کنید.

برخلاف تنظیمات میزبانی مشترک، می توانید cPanel جداگانه ای برای همه دامنه های خود ایجاد کرده و منابع مورد نظر خود را در محدوده برنامه خود اختصاص دهید.

برای این که تصویر دقیق تری از این که cPanel چیست داشته باشیم توصیه می کنیم پست دیگر ما در این مورد را مطالعه فرمایید.

امنیت وب سایت

وقتی هر دامنه را به cPanel مخصوص خود جدا می کنید، اساساً آن دامنه ها را در جزایر کوچک خود قرار می دهید. اکنون، اگر یکی از دامنه های شما به بد افزار آلوده شود، دامنه های دیگر شما با خیال راحت در جزایر کوچک خود جمع می شوند. اما اگر دامنه های شما در یک cPanel قرار داشته باشند و ساختار فایل در یک مکان باشد، فرصت بیشتری برای گسترش بد افزار به دامنه های دیگر شما وجود دارد.

ویژگی امنیتی دیگری وجود دارد که اگر شما یا مشتریانتان چندین وب سایت تجارت الکترونیکی دارید می توانید از آن استفاده کنید. سایت های تجارت الکترونیک برای مطابقت با PCI DSS (استاندارد جهانی پرداخت کارت) به یک آدرس IP اختصاصی نیاز دارند، اما شما فقط می توانید در هر cPanel یک آدرس IP اختصاصی داشته باشید.

با WHM، می توانید cPanel های جداگانه را برای آدرس های IP اختصاصی تنظیم کنید، و این مقرون به صرفه تر از خرید هاست اشتراکی جداگانه برای هر سایت تجارت الکترونیکی شما است.

سرانجام، امنیت بیشتر. اگر در حال ساخت وب سایت برای چندین کاربر هستید، یک حساب فروشنده با دسترسی WHM به شما امکان می دهد به مشتریان خود اجازه دهید به cPanel جداگانه سایت خود دسترسی داشته باشند، بدون اینکه به آن ها دامنه دسترسی به هر دامنه در حساب خود را نیز بدهید. حال که فهمیدید WHM چیست وقت آن است که کمی عمیق تر برویم و کار هایی که می توان با آن انجام داد را بررسی کنیم.

کار های جالب دیگری که می توانید با WHM انجام دهید چیست؟

شما کار های جالب خیلی زیادی را می توانید با WHM انجام دهید، اما فعلاً با دو چیز شروع خواهیم کرد:

  1. می توانید cPanel های خود را با لوگوی شرکت خود مارک کنید، بنابراین مشتریان شما وقتی به cPanel خود دسترسی پیدا می کنند آن را خواهند دید.
  2. می توانید سرور های خصوصی را تنظیم کنید که دارای نشانی اینترنتی شرکت شما هستند، بنابراین در آنجا نیز فرصت دیده شدن نام تجاری پیدا می کنید.

شرط شروع کار با WHM چیست؟

در WHM اتفاقات زیادی در حال انجام است و یادگیری شما می تواند مدتی طول بکشد.

شرط شروع کار با WHM چیست ؟

اما به یک چیز توجه داشته باشید، WHM به شما امکان دسترسی به توابع بسیار بیشتر از cPanel را می دهد و از آنجا که می توانید کار های زیادی را با WHM انجام دهید، دانستن چگونگی انجام صحیح آن ها هزینه دارد، بنابراین سایت های شما و سایت های مشتریان شما همانطور که می خواهید کار می کنند.

با آشنایی با اصول WHM شروع کنید. مقالاتی را بخوانید، آموزش های مربوط به کار های WHM را که می خواهید انجام دهید جستجو کنید و شاید دوره های رایگان مدیریت WHM در دانشگاه ها را بررسی کنید. حتی آن هایی که مدت هاست با WHM کار می کنند، هنوز چیز های جدیدی درباره کار هایی که می توان انجام داد می آموزند.

مواردی که باید در رابطه با میزبان وب رعایت شوند چیست؟

می دانید چگونه عادت دارید وارد cPanel شوید و همه دامنه های خود را ببینید؟ خوب، وقتی برای اولین بار وارد حساب WHM جدید خود می شوید و دامنه های خود را نمی بینید، عجیب و غریب نیست. آن ها هنوز وجود ندارند! اما با WHM، قبل از اینکه بتوانید cPanels را ببینید و مدیریت کنید، باید ابتدا دامنه ها را تعریف کنید. همانطور که گفتیم، یک سطح بالاتر از cPanel است.

و به خاطر داشته باشید که WHM منابع شما را به طور خودکار بین وب سایت های شما تخصیص نمی دهد. این شما هستید که باید میزان استفاده از دیسک، پهنای باند و موارد دیگر را تقسیم بندی کنید تا سهمیه فروشنده خود را بیش از حد نفروشید یا یک وب سایت را از منابع لازم برای کار صحیح خود کم کنید.

چگونه می توانید از میزبانی مشترک به یک پلن نمایندگی فروش با دسترسی WHM بروید؟

فرض کنید شما 20 دامنه در طرح میزبانی مشترک خود دارید که از طریق یک cPanel به آن ها دسترسی پیدا می کنید، اما دوست دارید هر دامنه cPanel مخصوص به خود را داشته باشد. می توانید با پشتیبانی از ممتاز سرور کمک بگیرید و این کار را به راحتی انجام دهید.

  1. ابتدا باید برنامه میزبانی جدید خود را انتخاب کنید. برای افرادی که دامنه های زیادی دارند، بسته به تعداد دامنه هایی که دارید و بودجه شما، به طور کلی نمایندگی فروش یا میزبانی اختصاصی را پیشنهاد می کنیم. (سرور خصوصی مجازی (VPS) اطلاعات بسیاری از مشتریان را در یک دستگاه فیزیکی منفرد نگهداری می کند. اما برخلاف هاست اشتراکی، از یک پنل کنترل مدیریت برای جدا کردن مشتریان استفاده می کند.)
  2. دوم، برای درخواست انتقال با پشتیبانی ممتاز سرور تماس بگیرید. اگر می خواهید همه سایت های خود را در یک cPanel یکسان قرار دهید، همه چیز آماده است. اگر دامنه های خود را در cPanels جداگانه در طرح میزبانی جدید خود می خواهید، این امر را به طور خاص درخواست کنید و به ما اطلاع دهید که می خواهید دامنه اصلی شما کدام یک از دامنه های شما باشد. دامنه اصلی شما همان دامنه ای است که با آن به سیستم وارد خواهید شد، این دامنه اصلی شما بر نحوه میزبانی یا نمایش دامنه های دیگر شما تأثیر نمی گذارد.
  3. سوم، اگر در یک برنامه میزبانی اختصاصی هستید، باید سرور های نام خصوصی برای دامنه های خود ایجاد کنید. اگر حساب فروش مجدد دارید مجبور نیستید این کار را انجام دهید، اما اگر برند تجاری همراه آن را می خواهید می توانید آن را داشته باشید.
WHM دقیقاً چیست؟

WHM مخفف Web Host Manager و به معنای مدیر میزبان وب است. WHM یک برنامه داشبورد است که به فروشندگان سرویس میزبانی و طراحان وب کمک می کند چندین سایت را برای مشتریان مختلف با خیال راحت و به آسانی مدیریت کنند.

آیا WHM همان cPanel است؟

WHM مشابه cPanel است ولی دقیقا همان نیست. WHM نیز توسط همین شرکت تولید شده است، اما WHM از cPanel بالاتر است، زیرا شما برای تنظیم و مدیریت cPanel از WHM استفاده می کنید. سپس می توانید پهنای باند، میزان استفاده از دیسک، میزان ایمیل و سایر منابع را برای همه وب سایت هایی که مدیریت می کنید برای خود و مشتریان خود مشخص کنید.

امیدواریم این پست به شما در درک این که WHM دقیقاً چیست کمک کرده باشد. اگر به دنبال پلن های میزبانی اختصاصی با قیمت هایی استثنائی می گردید، پلن های ممتاز سرور را مشاهده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا