وردپرس یک برنامه مدیریت محتوا یا همان cms است که در بین کاربران خود از محبوبیت بالایی برخوردار است. این برنامه بر اساس زبان php و mysql نوشته شده است. افزونه های مختلفی برای دسترسی راحت تر کاربران برای استفاده از وردپرس وجود دارد. در ادامه مطلب قصد داریم درباره افزونه های امنیتی وردپرس بحث کنیم.
افزونه وردپرس چیست؟
وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا در جهان است. این محبوبیت همچنین آن را به گزینه ای برتر برای هکرها تبدیل می کند. وردپرس در هسته اصلی خود از امنیت فوق العاده ای برخوردار است. اما اکوسیستم عظیم افزونه ها و موضوعات آن را در برابر مسائل امنیتی آسیب پذیر می کند.
افزونه وردپرس در واقع یک برنامه یا نرم افزار است که یک سری امکانات اضافی را به برنامه اصلی اضافه می کند. افزونه های وردپرس باعث افزایش کارایی این برنامه می شود و کار کردن با آن برای کاربر راحت تر می شود. امکانات اصلی وردپرس در هسته آن قرار دارد و کاربر می تواند به صورت ساده با آن کار کند. در نتیجه، اگرچه وردپرس امنیت بالایی دارد، اما استفاده از افزونه های امنیتی وردپرس، امنیت سایت را چند برابر می کند.
افزونه های وردپرس امکانات موجود در هسته را توسعه می دهند. این افزونه ها توسط کاربران و برنامه نویسان می تواند توسعه پیدا کند.
چرا به افزونه امنیتی وردپرس نیاز دارید؟
وردپرس اقدامات امنیتی کاملی دارد، اما اگر به دنبال امنیت بیشتر هستید، می توانید از یک افزونه امنیتی استفاده کنید. در این صروت، شما به ویژگی های دیگری که وردپرس، خارج از جعبه ندارد دسترسی خواهید داشت، از جمله:
- اسکن سایت، فایل و بدافزار.
- محافظت در برابر حملات.
- اسکن های امنیتی منظم، نظارت، اعلان ها.
- فایروال های سایت.
بهترین افزونه های امنیتی وردپرس
در ادامه چند نمونه از بهترین ها را معرفی می کنیم:
اکثر این افزونه ها هزینه دارد اما برخی از آن ها رایگان است. البته باید این نکته را در نظر بگیرید که قصد شما از نصب این افزونه های امنیتی وردپرس، چه چیزی است و در قبال چه خدمتی هزینه پرداخت می کنید.
1- Sucuri Security : حسابرسی، اسکن بدافزارها و قوی شدن امنیت
این افزونه امنیتی وردپرس، هم نسخه رایگان در اختیار کاربران قرار می دهد هم نسخه های پرداختی. البته کارایی نسخه رایگان آن نیز در حد قابل قبولی است و اکثر وب سایت ها از آن استفاده می کنند. این افزونه بر یکپارچگی پرونده ها، لیست سیاه، اعلان های امنیتی و امنیت سخت افزارهای مربوط نظارت می کند. این افزونه همچنین شامل نظارت منظم وب سایت و اسکن بدافزار است. به علاوه، اگر سایت شما به خطر بیفتد، این ابزار شما را در سه مرحله امنیتی پس از هک، راهنمایی می کند تا سایت شما دوباره راه اندازی شود.
ویژگی های Sucuri Security
- ارائه گواهی های متعدد SSL
- در دسترس بودن خدمات مشتری در قالب چت فوری و ایمیل
- مطلع کردن مدیر وب سایت در صورت وجود مشکل
- حفاظت پیشرفته DDoS از طریق برخی برنامه ها
- حتی اگر هزینه ای پرداخت نکنید، ابزارهای ارزشمندی برای نظارت بر فهرست سیاه، اسکن بدافزار، نظارت بر یکپارچگی پرونده و سخت شدن امنیت را دریافت می کنید.
2- iThemes Security
پلاگین امنیتی iThemes که قبلا به عنوان WP Security شناخته می شد، یکی از راه های چشمگیر برای محافظت از وب سایت با بیش از 30 پیشنهاد برای جلوگیری از مخرب هایی مانند هک و مزاحمان ناخواسته است. این افزونه تمرکز قوی بر شناسایی آسیب پذیری افزونه، نرم افزار منسوخ شده و کلمه عبور ضعیف دارد.
بهترین ویژگی های iThemes Security
- فایل های خراب را شناسایی می کند و اطلاع می دهد.
- ایجاد یک لایه محافظتی جدید برای ورود به وب سایت با استفاده از ادغام مجدد iThemes Security
- مقایسه فایل اصلی وردپرس با نسخه اصلی وردپرس برای شناسایی هر چیز مخرب در فایل نصبی
3- Wordfence Security
یکی از محبوب ترین پلاگین های امنیتی وردپرس است و به دلیل سادگی در بین کاربران بسیار محبوب شده است. این پلاگین با ابزارهای حفاظت قدرتمند مانند ویژگی های امنیتی قوی و ابزارهای بهبود رویدادهای امنیتی معروف شده است. یکی از مزیت های اصلی این افزونه، این است که می تواند روند ترافیک و تلاش هایی که برای هک می شود را به مدیر وب سایت گزارش دهد.
بهترین ویژگی های Wordfence Security
- نسخه رایگان به اندازه کافی برای وب سایت های کوچکتر قدرتمند است.
- این پلاگین با مشاهده مواردی مانند فعالیت Google، ورود و خروج از سیستم، بازدید کاربران و ربات ها، ترافیک زنده را کنترل می کند.
- دسترسی به برخی گزینه های ورود به وب سایت با استفاده از تلفن همراه و حساب کاربری و رمز عبور
- برای فیلتر Comment Spam نیاز به نصب یک پلاگین جداگانه دارد
- افزونه ها را نظارت می کند، اگر افزونه ای به دلیل هک یا عدم امنیت حذف شده باشد، به روز نمی شود.
4- All In One WP Security & Firewall
All In One WP Security & Firewall یکی از محبوب ترین افزونه های امنیتی وردپرس است. شما می توانید این افزونه را به راحتی پیکربندی کنید، حتی اگر هیچ مهارت فنی نداشته باشید.
بهترین ویژگی های All In One WP Security & Firewall
- محافظت از سایت در برابر حمله های بی رحمانه.
- مجهز به یک داشبورد، برای نظارت بر قسمت های محافظت شده وردپرس.
- دارای قوانین امنیتی و فایروال، برای اقدامات امنیتی بدون نقص.
- قابلیت قرار دادن آدرس های IP خاص در لیست سیاه.
- هشدار اسکنر امنیتی داخلی، درصورت تغییر پرونده، در پایگاه داده وردپرس.
5- Jetpack
اکثر افرادی که از وردپرس استفاده می کنند با Jetpack آشنا هستند و عمدتا به این دلیل است که این افزونه دارای ویژگی های بسیاری است. این افزونه توسط افراد WordPress.com ساخته شده است. Jetpack با ماژول هایی برای تقویت رسانه های اجتماعی، سرعت سایت و حفاظت از هرزنامه ساخته شده است.
این افزونه از ابزارهای امنیتی قدرتمندی استفاده می کند و برای افرادی که قصد صرفه جویی در هزینه دارند بسیار مناسب است. البته نسخه های پرداختی این افزونه از امنیت بالاتری برخوردار هستند. این افزونه برای افرادی که متخصص نیستند ایده آل است. شما می توانید به راحتی تنها در عرض چند دقیقه امنیت جامع را تنظیم کنید، سپس رابط های ساده، با یک کلیک به شما امکان می دهد تهدیدات سایت را حذف کرده و نسخه های پشتیبان را بازیابی کنید.
بهترین ویژگی های Jetpack
- نسخه رایگان این افزونه امنیت یک وب سایت کوچک را تامین می کند.
- پشتیبان گیری و حفاظت از هرزنامه و اسکن امنیتی از مزیت های این افزونه است.
- به روز رسانی های پلاگین به طور کامل از طریق Jetpack مدیریت می شود.
- نظارت بر خرابی
6- SecuPress
SecuPress یک افزونه سازگار با GDPR است که با فایروال ها، اسکن بدافزار، و هشدارهای امنیتی، از سایت وردپرسی شما محافظت می کند. رابط بصری آن، تنظیم آن را فوق العاده آسان می کند.
بهترین ویژگی های SecuPress
- اسکنر امنیتی داخلی
- دارای هفت ماژول امنیتی