CMSWordPressآموزش

Child Theme در وردپرس چه کاربردی دارد و چگونه ساخته می شود؟

اگر یک وب سایت وردپرس دارید، می توانید به راحتی ظاهر سایت خود را از طریق بخش پوسته یا Theme آن تغییر دهید. پوسته ها در اصل مجموعه ای از کد ها هستند که ظاهر سایت شما را سبک و سیاق می دهند. با این حال، اگر شما یک پوسته محبوب را انتخاب می کنید، ممکن است متوجه شده باشید که وب سایت شما مانند بسیاری از سایت های دیگر به نظر می رسد. خوشبختانه، با شخصی سازی سایت خود با Child Theme می توانید از این امر جلوگیری کنید.

به طور خلاصه، یک Child Theme راهی است برای ویرایش یک پوسته با ایجاد یک نسخه، به طوری که شما در معرض خطر خراب شدن فایل های تم اصلی نخواهید بود. این روش همچنین به شما این امکان را می دهد تا با بروز رسانی تم والد، ​​تغییراتی را ایجاد کنید.

در این مقاله درباره چگونگی شروع کار با ایجاد Child Theme برای ویرایش سایت خود، بحث خواهیم کرد.

چرا باید استفاده از یک Child Theme را در نظر بگیرید

شاید تعجب کنید که یک Child Theme چه مزایایی نسبت به استفاده از یک Theme آماده دارد. مهم است که سایتی با ظاهر منحصر به فرد برای کمک به برندسازی در کسب و کار خود داشته باشید. اما ممکن است صدها سایت از یک پوسته مشترک استفاده کنند.

Child Theme راهی برای ویرایش پوسته با ایجاد یک نسخه جدید از آن پوسته است. یک پوسته فرزند، امکان ویرایش را برای شما فراهم می کند تا نیازی به تغییر تم اصلی یا والد، نداشته باشید. مبتدیان هرگز نباید به صورت دستی یک Theme وردپرس را ویرایش کنند زیرا خطر از بین رفتن پرونده های اصلی وجود دارد.

چرا باید استفاده از یک Child Theme را در نظر بگیرید

همچنین استفاده از یک Child Theme به شما امکان ویرایش (CSS) را می دهد. روش های دیگری برای ویرایش CSS سایت شما وجود دارد، مانند استفاده از ویرایشگر اضافی CSS. با این حال، هنگامی که شما یک Theme را بروز می کنید یا تغییر می دهید، هر آنچه در ویرایشگر CSS اضافی داشتید، پاک می شود. پوسته فرزند به شما امکان می دهد آن تغییرات را ذخیره کنید.

در بخش بعدی مراحل اساسی را توضیح خواهیم داد. فرض خواهیم کرد که شما با زبان برنامه نویسی CSS کمی آشنایی دارید.

نحوه طراحی Child Theme در وردپرس

اکنون که می دانیم چرا ممکن است بخواهید از یک Child Theme استفاده کنید، بیایید نحوه شروع کار را بررسی کنیم. ما نحوه تنظیم Child Theme و بارگذاری آن در سایت خود را در 5 مرحله آسان توضیح خواهیم داد:

مرحله 1: محیط توسعه خود را تنظیم کنید

ابتدا باید یک محیط آزمایش را تنظیم کنید. این یک نوع سرور است و به شما امکان می دهد تغییرات وب سایت را بصورت آفلاین آزمایش کنید همچنین به شما امکان می دهد تا Child Theme خود را در یک فضای امن و بدون تأثیرگذاری در سایت اصلی خود ایجاد کنید.

گزینه های زیادی برای برنامه های دسکتاپ وجود دارد که به شما امکان می دهد یک محیط آزمایشی برای وب سایت ها بسازید. در این راهنما، ما نحوه ایجاد یک محیط توسعه را با استفاده از MAMP توضیح خواهیم داد.

اولین قدم برای تنظیم MAMP، بارگیری نسخه ای است که با سیستم عامل شما مطابقت دارد و از وب سایت آن ها و نصب برنامه بر روی کامپیوترتان شروع می شود.

قبل از تنظیم MAMP، باید یک نسخه از WordPress را از wordpress.org بارگیری کنید و پرونده .zip را غیرفعال کنید. در مرحله بعد، پوشه ای را روی دسکتاپ خود بنام “Sites” یا چیز مشابه ایجاد کنید و محتویات استخراج شده را در آن پوشه قرار دهید.

در مرحله بعد، باید به MAMP اشاره کنید تا پوشه “Sites” را که اخیراً تنظیم کرده اید، در آن قرار دهید. MAMP> Preferences را باز کنید، سپس از برگه “Child Theme” بازدید کنید. “select” را انتخاب کنید و در پوشه فهرست خود قرار دهید.

اکنون localhost را در مرورگر خود باز کنید و مراحل نصب وردپرس را طی کنید. برای نصب باید یک پایگاه داده خالی در PHPMyAdmin ایجاد کنید. با باز کردن صفحه Webstart و مراجعه به Tools> PHPMyAdmin می توانید این مورد را در MAMP پیدا کنید. سپس مراحل موجود در این راهنما را دنبال کنید.

Child Theme

مرحله 2: ویرایشگر کد را نصب کنید

برای ویرایش child theme، به ویرایشگر کد احتیاج دارید. این یک محیط برنامه نویسی غنی با ابزارهایی مانند بررسی خودکار است. در Mac ممکن است قبلاً Sublime Text نصب شده باشد، اما ویرایشگرهای کد رایگان زیادی در دسترس هستند.

مرحله 3: پرونده های تم خود را کپی کنید

اکنون شما آماده تنظیم child theme خود هستید. localhost را در مرورگر خود سرچ کنید و پوسته مورد نظر خود را که می خواهید ویرایش کنید و در سایت تست WordPress خود نصب کنید.

در مرحله بعد با انتخاب File> Open و انتخاب کل پوشه، پوشه WordPress خود را در ویرایشگر کد خود باز کنید.

 wp_content > themes را باز کنید. با کلیک راست و انتخاب “new folder”، یک پوشه خالی را در پوشه تم ایجاد کنید. آن را “themename_childtheme” بگذارید و ذخیره را انتخاب کنید.

با وارد کردن CSS می توانید ساخت پوسته را کپی کنید. یک پرونده جدید به نام style.css ایجاد کنید و آن را در پوشه child theme خود را ذخیره کنید.

اکنون باید child theme جدید خود را به عنوان گزینه ای در محیط تست وردپرس خود مشاهده کنید. “Activate” را انتخاب کنید.

اکنون سایت شما باید مانند گذشته بالا بیاید.

مرحله 4: Css های Child Theme خود را ویرایش کنید

اکنون که صفحه Child Theme خود را تنظیم کرده اید، می توانید شروع به تغییر آن کنید. هر تغییری که در CSS های Child Theme خود ایجاد کنید باید در سایت شما ظاهر شود. به سادگی پرونده style.css را در ویرایشگر کد خود پیدا کنید، تغییرات خود را ایجاد کرده و آن را ذخیره کنید.

با این وجود، فقط با تنظیم CSS می توانید تغییرات بزرگی ایجاد کنید. به عنوان مثال، می توانید سبک هدر منحصر به فرد یا وارد کردن یک فونت Google را تعریف کنید.

مرحله 5: Child Theme خود را به سایتتان اضافه کنید

آخرین مرحله اضافه کردن Child Theme به سایت شماست. (حتما قبل از انجام این کار پوسته فرزند خود را به طور کامل در محیط تست خود آزمایش کرده و از سایت اصلی خود نسخه پشتیبان تهیه کنید، زیرا نصب یک پوسته معیوب پتانسیل خراب کردن سایت شما را دارد.

در مرورگر فایل سیستم خود، به پوشه وردپرس که قبلاً اضافه کرده اید بروید و پوشه Child Theme خود را پیدا کنید. کل پوشه را در یک پرونده .zip فشرده کنید. در سایت وردپرس، فایل Child Theme خود را وارد کنید. در “Appearance > Themes”، گزینه Add New Theme را انتخاب کنید. سپس “Upload Theme” را انتخاب کنید.

قالب Child خود را با استفاده از مرورگر پرونده انتخاب کنید. سپس روی “open” و سپس “install” کلیک کنید. پس از اتمام نصب، “activate” را انتخاب کنید. پوسته Child Theme شما اکنون باید در سایت شما ظاهر شود.

نتیجه گیری Child Theme وردپرس

اکنون که می دانید چگونه می توانید یک Child Theme در وردپرس ایجاد کنید، گزینه های تنظیم ظاهر سایت شما بی شمار است. تغییر در CSS به تنهایی می تواند برای تغییر ظاهر سایت شما بی نظیر باشد. یک Child Theme به شما امکان می دهد Theme خود را ویرایش کنید بدون اینکه خطر آسیب رساندن به پرونده های اصلی خود را داشته باشد، که می تواند یک روش عالی برای آزمایش ایده های جدید باشد.

برای ایجاد یک Child Theme، این 5 مرحله زیر را دنبال کنید:

  • با استفاده از ابزاری مانند MAMP، یک محیط توسعه را روی کامپیوتر خود تنظیم کنید.
  • اگر از قبل آن را ندارید، ویرایشگر کد را نصب کنید.
  • پرونده های پوسته خود را در یک پوشه جدید کپی کنید.
  • تغییراتی را که می خواهید در پرونده Child Theme ،style.css ایجاد کنید و آنها را ذخیره کنید.
  • پوسته Child Theme جدید خود را به سایت وردپرس خود وارد کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا