بهبود سئو وردپرس برای جذب ترافیک بیشتر به وب سایت شما بسیار مهم است. متأسفانه بیشتر راهنما های سئو وردپرس برای کاربران جدید بسیار فنی هستند که معمولا نمی توانند به راحتی شروع به کار کنند.
اگر در مورد افزایش ترافیک وب سایت خود جدی هستید، باید به بهترین روش های سئو وردپرس توجه کنید.
در این راهنما، نکات برتر سئو وردپرس را برای کمک به شما در بهبود سئوی وردپرس و دریافت ترافیک ارگانیک بیشتر به اشتراک خواهیم گذاشت.
شاید شنیده باشید که کارشناسان می گویند وردپرس SEO friendly است. در واقع به همین دلیل است که بسیاری از مردم وردپرس را برای راه اندازی یک وبلاگ یا یک وب سایت انتخاب می کنند.
در حالی که وردپرس مطمئن می شود کدی که تولید می کند از بهترین شیوه های سئو پیروی می کند، اگر می خواهید تلاش های سئوی خود را به حداکثر برسانید، کار های بیشتری باید انجام دهید.
ما تعدادی گام عملی داریم که باید برای بهینه سازی سئوی وردپرس خود به درستی انجام دهید.
برای آسان کردن این کار، ما فهرستی از مطالب ایجاد کردهایم که به شما کمک میکند به راحتی در راهنمای نهایی SEO وردپرس خود حرکت کنید.
معرفی
ما می دانیم که ایده بهینه سازی سئوی وردپرس می تواند برای مبتدیان ترسناک باشد، به خصوص اگر اهل فن آوری نباشید. اما نگران نباشید پیچیده نخواهد بود. از اینجا شروع کنید تا اصول اولیه را بیاموزید و سپس می توانید شروع به اعمال آن ها در وب سایت خود کنید.
سئو چیست؟
SEO مخفف کلمه Search Engine Optimization است. این یک استراتژی است که توسط صاحبان وب سایت برای به دست آوردن ترافیک بیشتر با رتبه بالاتر در موتور های جستجو استفاده می شود.
بهینه سازی موتور جستجو به معنای فریب دادن گوگل یا بازی کردن سیستم نیست. این به سادگی در مورد ایجاد یک وب سایت است که کد و قالب بندی بهینه سازی شده ای داشته باشد که جستجوی وب سایت شما را برای موتور های جستجو آسان می کند.
هنگامی که افراد در وب برای موضوعاتی که در مورد آن ها می نویسید جستجو می کنند، محتوای بهینه شده توسط موتور های جستجوگر شما در نتایج جستجو بالاتر ظاهر می شود و افراد بیشتری به وب سایت شما مراجعه می کنند.
چرا سئو مهم است؟
موتور های جستجو اغلب بزرگ ترین منبع ترافیک برای اکثر وب سایت ها هستند.
گوگل و سایر موتور های جستجو از الگوریتم های پیشرفته برای درک و رتبه بندی مناسب صفحات در نتایج جستجو استفاده می کنند. با این حال، این الگوریتم ها بینقص نیستند، آن ها همچنان به کمک شما برای درک محتوای شما نیاز دارند.
اگر محتوای شما بهینه نشده باشد، موتور های جستجو نمی دانند چگونه آن را رتبه بندی کنند. وقتی افراد موضوعاتی را که شما درباره آن ها می نویسید جستجو می کنند، وب سایت شما در نتایج جستجو ظاهر نمی شود و تمام آن ترافیک را از دست خواهید داد.
برای همه صاحبان کسب و کار بسیار مهم است که وب سایت خود را برای موتور جستجو ها friendly قرار دهند تا بتوانند ترافیک جستجوی خود را به حداکثر برسانند.
مبانی سئو وردپرس
سئو می تواند فنی شود، اما لازم نیست. فقط یادگیری چند نکته اساسی سئو برای بهینه سازی سایت می تواند به شما افزایش قابل توجهی در ترافیک وب سایت شما بدهد.
برای استفاده از تکنیک های زیر لازم نیست نابغه فناوری باشید. اگر قبلاً از وردپرس استفاده کرده اید، پس آنچه را که لازم است دریافت کرده اید! بیایید شروع به بهینه سازی وب سایت خود کنیم.
1. تنظیمات Visibility سایت خود را بررسی کنید
وردپرس دارای یک گزینه داخلی برای مخفی کردن وب سایت شما از موتور های جستجو است. هدف از این گزینه این است که به شما زمان بدهد تا قبل از اینکه وبسایتتان آماده برای عمومی شدن شود، روی آن کار کنید.
با این حال، گاهی اوقات این گزینه ممکن است به طور تصادفی بررسی شود و وب سایت شما را در دسترس موتور های جستجو قرار دهد.
اگر وب سایت شما در نتایج جستجو ظاهر نمی شود، اولین کاری که باید انجام دهید این است که مطمئن شوید تیک این گزینه را بردارید.
به سادگی وارد قسمت مدیریت سایت وردپرس خود شوید و به صفحه Settings » Reading مراجعه کنید.
شما باید به قسمت «Search Engine Visibility» بروید و مطمئن شوید که کادر کنار «Discourage search engines from indexing this site» بدون علامت باشد.
فراموش نکنید که برای ذخیره تغییرات روی دکمه “Save Changes” کلیک کنید.
2. استفاده از ساختار URL های SEO Friendly در وردپرس
URL های SEO Friendly حاوی کلماتی هستند که به وضوح محتوای صفحه را توضیح می دهند، و خواندن آن ها برای انسان ها و موتور های جستجو آسان است.
چند نمونه از URL های SEO Friendly عبارتند از:
https://www.example.com/how-to-install-wordpress/
https://www. example.com/common-wordpress-errors-and-how-to-fix-them/
توجه داشته باشید که این URL ها قابل خواندن هستند و کاربر می تواند تنها با مشاهده متن URL حدس بزند که چه چیزی را در صفحه می بیند.
بنابراین یک URL که non-SEO friendly است، چگونه به نظر می رسد؟
https://www.example.com/?p=10467
http://example.com/archives/123
توجه داشته باشید که این URL ها از اعداد غیر مرتبط با محتوا استفاده می کنند و کاربر نمی تواند با نگاه کردن به URL حدس بزند چه چیزی را در صفحه پیدا می کند.
استفاده از ساختار لینک ثابت SEO friendly شانس شما را برای به دست آوردن موقعیت های بهتر در نتایج جستجو افزایش می دهد.
در اینجا نحوه بررسی و به روز رسانی ساختار لینک دائمی سایت وردپرسی آمده است.
باید به صفحه Settings » Permalinks مراجعه کنید. گزینه نام پست را انتخاب کنید و سپس روی دکمه “Save Changes” کلیک کنید تا تنظیمات شما ذخیره شود.
توجه: اگر وب سایت شما بیش از 6 ماه است که کار می کند، لطفا ساختار لینک ثابت خود را تغییر ندهید مگر اینکه از گزینه اعداد استفاده کنید. اگر از Day and Name یا Month and Name استفاده می کنید، به استفاده از آن ادامه دهید.
با تغییر ساختار permalink خود در یک سایت تاسیس شده، تمام تعداد اشتراک رسانه های اجتماعی خود را از دست خواهید داد و در خطر از دست دادن رتبه سئوی موجود خود قرار خواهید گرفت.
اگر باید ساختار permalink خود را تغییر دهید، یک متخصص را استخدام کنید تا بتواند ریدایرکت های مناسب را تنظیم کند. اما همچنان تعداد اشتراک گذاری های اجتماعی خود در صفحات را از دست خواهید داد.
3. WWW و non-WWW
اگر به تازگی وب سایت خود را راه اندازی کرده اید، باید انتخاب کنید که آیا می خواهید از www (http://www.example.com) یا non-www (http://example.com) در URL سایت خود استفاده کنید.
موتور های جستجو این ها را دو وب سایت متفاوت می دانند، بنابراین این بدان معناست که باید یکی را انتخاب کنید و به آن پایبند باشید.
با مراجعه به صفحه Settings » General می توانید اولویت خود را تنظیم کنید. URL دلخواه خود را در هر دو قسمت “WordPress Address” و “Site Address” اضافه کنید.
علیرغم آنچه که شخص دیگری ممکن است بگوید، از دیدگاه سئو هیچ مزیتی برای استفاده از این یا دیگری وجود ندارد.
4. بهترین افزونه سئو وردپرس
یکی از بهترین قسمت های وردپرس این است که برای همه چیز یک افزونه وجود دارد و سئو نیز از این قاعده مستثنی نیست. هزاران افزونه سئو وردپرس وجود دارد که انتخاب بهترین افزونه سئو وردپرس را برای مبتدیان سخت تر می کند.
به جای نصب افزونه های جداگانه برای سئو، ما به شما کمک می کنیم بهترین افزونه سئوی وردپرس را انتخاب کنید که همه این کار ها را انجام می دهد و 100% رایگان است.
وقتی نوبت به انتخاب بهترین افزونه سئو وردپرس می رسد، به احتمال زیاد انتخاب های خود را به دو راه حل محبوب محدود خواهید کرد: All in One SEO (AIOSEO) یا Yoast SEO.
AIOSEO پلاگین اصلی سئو وردپرس است که در بیش از 3 میلیون وب سایت استفاده می شود. در این آموزش ما از AIOSEO برای اسکرین شات ها و مثال ها استفاده خواهیم کرد.
5. نقشه سایت XML را در وردپرس اضافه کنید
نقشه سایت XML یک فایل فرمت شده خاص است که تک تک صفحات وب سایت شما را فهرست می کند. این امر باعث می شود موتور های جستجو به راحتی تمام محتوای شما را پیدا کنند.
در حالی که اضافه کردن نقشه سایت XML رتبه جستجوی سایت شما را افزایش نمی دهد، به موتور های جستجو کمک می کند تا صفحات را به سرعت پیدا کنند و شروع به رتبه بندی آن ها کنند.
اگر از افزونه AIOSEO استفاده می کنید، به طور خودکار نقشه سایت XML را برای شما ایجاد می کند. برای پیدا کردن نقشه سایت خود، کافی است به این آدرس اینترنتی بروید (فراموش نکنید نام دامنه خود را جایگزین example.com کنید):
http://example.com/sitemap_index.xml
در مرحله بعد به شما نشان خواهیم داد که چگونه نقشه سایت XML خود را به گوگل ارسال کنید.
6. سایت خود را به گوگل سرچ کنسول اضافه کنید
گوگل سرچ کنسول که با نام Webmaster Tools نیز شناخته می شود، مجموعه ای از ابزار هایی است که توسط گوگل ارائه می شود تا صاحبان وب سایت بتوانند نگاهی به نحوه مشاهده محتوایشان توسط موتور جستجو داشته باشند.
گزارش ها و داده هایی را ارائه می کند تا به شما در درک نحوه نمایش صفحات شما در نتایج جستجو کمک کند. همچنین می توانید عبارات جستجوی واقعی را که افراد برای یافتن وب سایت شما استفاده می کنند، نحوه نمایش هر صفحه در نتایج جستجو و تعداد دفعات کلیک روی صفحات را مشاهده کنید.
همه این اطلاعات به شما کمک می کند تا بفهمید چه چیزی در سایت شما کار می کند و چه چیزی نه. سپس می توانید استراتژی محتوای خود را بر اساس آن برنامه ریزی کنید.
گوگل سرچ کنسول همچنین زمانی که مشکلی در وب سایت شما وجود دارد، مانند زمانی که خزنده های جستجو قادر به دسترسی به آن، یافتن محتوای تکراری یا منابع محدود نیستند، به شما هشدار می دهد.
هنگامی که وب سایت خود را به گوگل سرچ کنسول اضافه کردید، از منوی سمت چپ بر روی نقشه سایت کلیک کنید و سپس آخرین قسمت از URL نقشه سایت را قرار دهید.
برای ذخیره تغییرات روی دکمه submit کلیک کنید.
گوگل سرچ کنسول اکنون نقشه سایت شما را بررسی می کند و از آن برای بهبود خزیدن وب سایت شما استفاده می کند.
هنگامی که نقشه سایت خود را با موفقیت اضافه کردید، به صورت در حال انتظار ظاهر می شود. خزیدن وب سایت شما به گوگل زمان می برد. پس از چند ساعت، می توانید برخی از آمار ها را در مورد نقشه سایت خود مشاهده کنید. تعداد لینک هایی که در نقشه سایت شما پیدا کرده است، تعداد لینک هایی که ایندکس شده اند، نسبت تصاویر و صفحات وب و غیره را به شما نشان می دهد.
توصیه می کنیم برای جمع آوری اطلاعات و مشاهده پیشرفت سئوی وب سایت خود، حداقل به صورت ماهانه سرچ کنسول خود را بررسی کنید.
7. بهینه سازی پست های وبلاگ برای سئو
اغلب مبتدیان این اشتباه را مرتکب می شوند که فکر می کنند نصب و فعال سازی یک افزونه سئو وردپرس تمام چیزی است که لازم است. سئو یک فرآیند مداوم است که اگر می خواهید حداکثر نتیجه را ببینید باید با آن همراه باشید.
همه افزونه های برتر SEO به شما امکان می دهند عنوان، توضیحات و کلیدواژه را به هر پست و صفحه وبلاگ اضافه کنید. همچنین پیش نمایشی از آنچه کاربران هنگام مراجعه به گوگل در وب سایت شما خواهند دید را به شما نشان می دهد.
توصیه می کنیم عنوان و توضیحات خود را بهینه سازی کنید تا بیشترین کلیک را داشته باشید.
هنگام نوشتن پست وبلاگ خود، به سادگی به بخش SEO بروید و از آن نهایت استفاده را ببرید.
8. انجام تحقیقات کلمات کلیدی برای وب سایت
بسیاری از مبتدیان از بهترین حدس های خود استفاده می کنند تا بفهمند مردم به دنبال چه موضوعاتی هستند و چه چیزی را باید به وبلاگ و وب سایت خود اضافه کنند.
مثل پرتاب یک تیر در تاریکی است. وقتی می توانید از داده های واقعی برای پیدا کردن آنچه مردم به دنبال آن هستند استفاده کنید، نیازی به انجام این کار ندارید.
تحقیق کلمات کلیدی یک تکنیک تحقیقی است که توسط سازندگان محتوا و کارشناسان سئو استفاده می شود. این به شما کمک می کند کلماتی را که کاربران برای یافتن محتوا، محصولات و خدمات در صنعت شما وارد موتور های جستجو می کنند، پیدا کنید.
سپس می توانید از آن کلمات و عبارات در وب سایت خود استفاده کنید تا ترافیک جستجوی بیشتری داشته باشید.
هزاران ابزار تحقیق کلمات کلیدی (رایگان و پولی) وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید. ما استفاده از SEMRush را توصیه می کنیم، این ابزار به شما کمک می کند کلمات کلیدی را کشف کنید و حتی کلمات کلیدی ای را پیدا کنید که رقبای شما در آن رتبه بندی می شوند.
بهترین روش های سئو وردپرس
اگر اصول اولیه سئو وردپرس را دنبال کنید و از بهترین افزونه سئو وردپرس استفاده کنید، در حال حاضر از اکثر وب سایت ها جلوتر خواهید بود.
با این حال، اگر می خواهید نتایج بهتری داشته باشید، باید بهترین شیوه های سئو وردپرس را در زیر دنبال کنید.
این ها خیلی فنی نیستند و اکثر آن ها حتی نیازی به لمس هیچ کدی ندارند. اما اگر آن ها را دنبال کنید تفاوت بزرگی ایجاد خواهند کرد.
1. استفاده صحیح از دسته ها و برچسب ها در وردپرس
وردپرس به شما امکان می دهد پست های وبلاگ خود را با دسته ها و برچسب ها مرتب کنید. این امر باعث می شود تا بتوانید محتوای خود را بر اساس موضوعات مدیریت کنید و کاربران شما محتوای مورد نظر خود را پیدا کنند.
دسته ها و برچسب ها همچنین به موتور های جستجو کمک می کنند ساختار و محتوای وب سایت شما را درک کنند.
اغلب مبتدیان در مورد نحوه بهترین استفاده از دسته ها و برچسب ها گیج می شوند. پس از توضیح این موضوع برای هزاران خواننده، در اینجا نحوه برخورد ما با دسته ها و برچسب ها آمده است.
مقوله ها برای گروه بندی گسترده پست های شما در نظر گرفته شده اند. اگر وبلاگ شما یک کتاب بود، دسته بندی ها فهرست مطالب خواهند بود.
به عنوان مثال، در یک وبلاگ شخصی، می توانید دسته هایی مانند موسیقی، غذا، سفر و غیره داشته باشید. دسته ها سلسله مراتبی هستند، بنابراین می توانید دسته های فرزند را به آن ها اضافه کنید.
از سوی دیگر، برچسب ها کلمات کلیدی خاص تری هستند که محتویات یک پست را توصیف می کنند. به عنوان مثال، یک پست وبلاگی که در زیر دسته غذا ثبت شده است میتواند دارای برچسب هایی مانند سالاد، صبحانه، پنکیک و غیره باشد. این ها را به عنوان بخش فهرست در کتاب درسی در نظر بگیرید.
با استفاده صحیح از دسته ها و برچسب ها، مرور وب سایت خود را برای کاربران خود آسان می کنید. از آنجایی که برای کاربران آسان است، مرور وب سایت شما را برای موتور های جستجو نیز آسان می کند.
2. لینک داخلی را به یک عادت تبدیل کنید
موتور های جستجو به هر صفحه در وب سایت شما یک امتیاز (page authority) اختصاص می دهند. دستور این امتیاز مخفی نگه داشته می شود تا مردم نتوانند نتایج را تغییر کنند. با این حال، رایج ترین سیگنال های قدرت، لینک ها هستند.
به همین دلیل مهم است که از سایر پست ها و صفحات وبلاگ خود به محتوای خود لینک دهید.
شما باید هر زمان که ممکن است لینک پست های خود را به یک عادت تبدیل کنید. اگر چندین نویسنده دارید، یک چک لیست پیش از انتشار پست وبلاگ ایجاد کنید که از آن ها می خواهد حداقل 3 پست وبلاگ دیگر را به هم مرتبط کنند.
این به شما کمک می کند تا بازدید از صفحه خود را افزایش دهید، زمانی که کاربران در سایت شما می گذرانند افزایش می دهد و در نهایت امتیاز سئو پست ها و صفحات وبلاگ شما را بهبود می بخشد.
3. بهینه سازی کامنت های وردپرس
نظرات می تواند نشانه قوی ای از تعامل کاربر در وب سایت شما باشد. کاربران درگیر به معنای لینک های بیشتر به سایت شما، ترافیک بیشتر و سئوی بهبود یافته است.
با این حال، باید مطمئن شوید که نظرات شما واقعی هستند و اسپم نیستند. هرزنامه ها نظراتی را با لینک های بد ارسال می کنند که می تواند بر رتبه بندی جستجوی شما تأثیر بگذارد و حتی آن را خراب کند.
به همین دلیل است که ما به همه توصیه می کنیم شروع به استفاده از Akismet کنند. این یکی از دو افزونه ای است که در هر سایت وردپرس از قبل نصب شده است و به شما کمک می کند تا با اسپم نظرات مبارزه کنید.
اگر پست های وبلاگ شما نظرات واقعی و بدون هرزنامه را جذب می کنند، باید برای ساختن یک وب سایت جذاب روی شانه خود ضربه بزنید و به خود افتخار کنید!
با این حال، نظرات زیاد روی یک پست می تواند باعث کند شدن بارگذاری آن شود که بر رتبه بندی موتور جستجوی شما نیز تأثیر می گذارد. (به خواندن زیر ادامه دهید تا در مورد چگونگی تأثیر سرعت بر سئو بیشتر بدانید.)
برای اینکه وب سایت خود را طوری آماده کنید که بتواند بار نظراتی که روی سرور شما گذاشته می شود و سرعت آن را تحمل کند، می توانید نظرات را به چندین صفحه تقسیم کنید.
4. لینک های خارجی NoFollow در وردپرس
همانطور که در بالا ذکر شد، لینک ها به موتور های جستجو کمک می کنند تا تصمیم بگیرند کدام صفحات مهم هستند. وقتی به یک وب سایت لینک می دهید، بخشی از امتیاز سئوی سایت خود را به آن لینک می دهید. این امتیاز سئو “link juice” نامیده می شود.
برای رتبه بندی جستجوی خوب، باید مطمئن شوید که از وب سایت های دیگر بیشتر از آنچه که می دهید، لینک دریافت می کنید.
افزودن ویژگی «nofollow» به لینک های خارجی (لینک هایی به وب سایت هایی که متعلق به شما نیست) به موتور های جستجو دستور میدهد که آن لینک ها را دنبال نکنند. این به شما کمک می کند link juice را ذخیره کنید.
یک لینک خارجی معمولی در HTML به شکل زیر است:
< a href=”http://example.com”>example website </a>
یک لینک خارجی با ویژگی nofollow به شکل زیر است:
<a href=”http://example.com” rel=”nofollow”>example website></a>
به طور پیش فرض، وردپرس گزینه ای برای nofollow کردن لینک ها ندارد. با این حال، اگر از افزونه AIOSEO استفاده می کنید، این کار را برای شما آسان می کند.
هنگامی که لینکی را اضافه می کنید، به سادگی روی گزینه Add “nofollow” to link کلیک کنید.
گزینه ویژگی nofollow توسط All-in-One SEO اضافه شده است
5. پست های کامل در مقابل خلاصه ها یا گزیده ها
وردپرس پست های شما را از تعدادی صفحه مانند صفحه اصلی، آرشیو دسته بندی، آرشیو برچسب ها، آرشیو تاریخ، صفحات نویسنده و غیره نمایش می دهد و به آن ها لینک می دهد.
به طور پیش فرض، محتوای کامل مقاله را در همه این صفحات نشان می دهد. این امر بر سئوی سایت شما تأثیر می گذارد، زیرا موتور های جستجو ممکن است آن را محتوای تکراری بدانند. مقالات کامل همچنین باعث می شود صفحات آرشیو شما کندتر بارگذاری شوند.
نمایش مقالات کامل در همه جا نیز بر بازدید های صفحه شما تأثیر می گذارد. به عنوان مثال، کاربرانی که مشترک فید RSS شما هستند، می توانند بدون بازدید از وب سایت شما، مقاله کامل را در فید خوان خود بخوانند.
ساده ترین راه برای حل این مشکل، نمایش خلاصه یا گزیده به جای مقالات کامل است.
می توانید این کار را با رفتن به Settings » Reading و انتخاب خلاصه انجام دهید.
سرعت و امنیت برای سئو وردپرس
حتی اگر تمام نکات و بهترین روش های سئو وردپرس را رعایت کنید، اگر سایت شما کند باشد یا توسط یک هکر از بین برود، رتبه بندی موتور جستجوی شما ضربه بزرگی خواهد خورد.
در اینجا نحوه جلوگیری از از دست دادن ترافیک موتور های جستجو به دلیل عملکرد کند یا امنیت ضعیف وجود دارد.
1. سرعت و عملکرد سایت خود را بهینه کنید
کارشناسان قابلیت استفاده از وب بر این باورند که کاربران در عرض چند ثانیه پس از بازدید از یک وب سایت تصمیم می گیرند که بمانند یا آن را ترک کنند.
این بدان معناست که به عنوان یک صاحب وب سایت، شما فقط چند ثانیه فرصت دارید تا محتوای خود را ارائه دهید و کاربران را جذب کنید. شما نمی خواهید این زمان گرانبها را هدر دهید تا بازدید کنندگان منتظر بارگذاری وب سایت شما بمانند.
از آنجایی که تجربه کاربری بسیار مهم است، موتور های جستجو مانند گوگل وب سایت های سریعتر را در نتایج خود اولویت بندی می کنند. به عبارت دیگر، وب سایت های سریعتر رتبه بالاتری در گوگل دارند.
برای بهبود سرعت وب سایت خود، باید یک ارائه دهنده میزبان وردپرس سریع مانندداشته باشید، ممتاز سرور با پلن های متنوع خود می تواند در این زمینه به شما کمک کند.
پس از آن باید یک افزونه کش را نصب کنید.
2. بهینه سازی تصاویر در وردپرس برای سئو
تصاویر جذاب تر از متن هستند، اما بارگذاری آنها نیز به زمان بیشتری نیاز دارد. اگر مراقب اندازه و کیفیت تصویر نباشید، می توانند سرعت وب سایت شما را کاهش دهند.
باید مطمئن شوید که از تصاویری استفاده می کنید که برای بارگذاری سریعتر بهینه شده اند. راهنمای ما در مورد چگونگی افزایش سرعت وردپرس با بهینه سازی تصاویر برای وب را ببینید.
یکی دیگر از ترفند هایی که می توانید برای بهینه سازی تصاویر خود برای موتور های جستجو استفاده کنید، استفاده از عنوان توصیفی و تگ های alt است. این برچسب ها به موتور های جستجو کمک می کند تا بفهمند تصویر شما در مورد چیست. آن ها همچنین به کاربران مبتلا به اختلال بینایی کمک می کنند زیرا صفحه خوان های آن ها می توانند متن جایگزین را برای آن ها بخوانند.
وردپرس به شما این امکان را می دهد که هنگام آپلود تصویر به راحتی تگ عنوان و alt اضافه کنید.
اگر عکاس هستید یا تصاویر زیادی به سایت وردپرس خود اضافه می کنید، باید از افزونه گالری استفاده کنید.
توصیه می کنیم از گالری Envira استفاده کنید. در تست های سرعت، متوجه شدیم که این افزونه سریع ترین افزونه گالری وردپرس است. همچنین کاملاً ریسپانسیو و سئو پسند است.
3. امنیت و ایمنی سایت وردپرس
هر هفته گوگل حدود 20000 وب سایت را برای بدافزار و حدود 50000 وب سایت را برای فیشینگ در لیست سیاه قرار می دهد. وقتی سایتی در لیست سیاه قرار می گیرد، اصلاً در هیچ نتیجه جستجویی نشان داده نمی شود.
این بدان معنی است که امنیت سایت وردپرس شما برای رتبه بندی خوب بسیار مهم است. اگر سایت شما توسط یک هکر به خطر بیفتد، قطعاً نمی خواهید تمام کار و تلاش های سخت شما روی سئو به هدر برود.
خبر خوب این است که ایمن نگه داشتن سایت وردپرس شما چندان دشوار نیست، دستورالعمل های گام به گام را در راهنمای امنیت وردپرس ما ببینید.
4. شروع به استفاده از SSL/HTTPS کنید
SSL (Secure Sockets Layer) فناوری است که ارتباط بین مرورگر کاربر و سروری را که به آن متصل می شود رمزگذاری می کند. این یک لایه امنیتی اضافی به سایت وردپرس شما اضافه می کند.
وب سایت های ایمن شده با SSL با علامت قفل در نوار آدرس مرورگر نشان داده می شوند. این باعث می شود وب سایت شما قابل اعتمادتر باشد و اگر فروشگاه آنلاینی با وردپرس دارید و اطلاعات حساس پرداخت را پردازش می کنید، قطعاً لازم است.
همه شرکت های برتر میزبانی وردپرس گواهینامه های SSL رایگان را با Let’s Encrypt ارائه می دهند. برای جزئیات بیشتر به راهنمای ما در مورد نحوه دریافت گواهینامه SSL رایگان برای وب سایت خود مراجعه کنید.
اگر می خواهید یک گواهینامه SSL با ضمانت امنیتی داشته باشید، توصیه می کنیم از خدمات SSL ما استفاده کنید.
5. ابزار ها و منابع سئو بیشتر
هنگامی که بهترین شیوه های سئو وردپرس را به دست آوردید، باید مهارت های خود را حتی بیشتر از این ها افزایش دهید تا از رقبای خود پیشی بگیرید.
ما لیستی از بهترین افزونه ها و ابزار های سئو وردپرس را گردآوری کرده ایم که باید برای تقویت سئوی خود از آن ها استفاده کنید.
امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تا یاد بگیرید چگونه سایت وردپرس خود را به درستی برای سئو بهینه کنید. پیش بروید و تعدادی از این نکات سئوی وردپرس را اجرا کنید و با پردازش تغییرات شما توسط موتور های جستجو، در عرض چند ماه شاهد افزایش ترافیک خود خواهید بود.
تماشای سریال ضد
آموزش ریاضی
نمایندگی رسمی ایسوس
مهمترین ویژگی هایی که هر تخت
خواب هوشمندی باید داشته باشد
معرفی انواع استیبل کوین