index گوگل چیست ؟
برای این که بفهمید index گوگل چیست ابتدا باید بدانید که همه فکر می کنند زمانی که برای جستجو از گوگل استفاده می کنند، جستجو در وب انجام می شود. در حالی که جستجو در کل وب انجام نمی شود. در واقع این جستجو در صفحه های شاخص گوگل و یا index گوگل انجام می شود. در واقع شما با کتابخانه ای مواجه هستید که در آن کتاب ها از قبل قرار داده شده اند و اکنون با جستجو فقط به همان کتاب های موجود دسترسی خواهید داشت و به کتابهای خارج از آن هنگام جستجو دسترسی ندارید. گوگل با روش مشابهی کار می کند و هرروز با کلیک روی سایت های مختلف مسیر آنها را شناسایی می کند.
سایت های اصلی که آنها بررسی می کنند ، ویکی پدیا و نیویورک تایمز هستند و همچنین لینک هایی که آنها به آن آدرس داده اند. این روند ادامه پیدا می کند تا زمانی که تمام لینک ها توسط ربات گوگل بررسی می شوند و سپس همان سایت ها توسط گوگل با همان کلمات کلیدی مربوطه index می شوند. ربات گوگل این اطلاعات را بررسی و آن ها را ذخیره می کند. وقتی افراد در گوگل سرچ می کنند الگوریتم گوگل بهترین نتایج را از 1 رتبه بندی می کند.
در نتیجه برای اینکه مطمئن شوید سایت شما در نتایج سرچ گوگل نمایش داده می شود قدم اول بررسی این است که مطمئن شوید سایت شما در فهرست گوگل قرار دارد. حتی اگر اطمینان داشته باشید که سایت شما دارای محتوی مناسب است و همچنین کلید واژه های مناسب دارد تا زمانی که در گوگل index نشده باشند در نتایج جستجوی کاربران نمایش داده نخواهد شد.
با چند روش می توان اطمینان حاصل کرد که سایت شما در گوگل شاخص است:
شما می توانید تعدادی لینک را به وب سایت خود اضافه کنید، جایی که در نهایت ربات گوگل به وب سایت شما می آید و آن را ردیابی می کند و به فهرست خود اضافه می کند. یکی از مشکلات این روش این است ممکن است به جای صفحه شما به صفحه اصلی ارجاع دهد و یا آن را ربات گوگل اصلا بررسی نکند.
با استفاده از ابزار وب مستر می توانید از گوگل نقشه ای تهیه کنید که سایت های بررسی شده توسط ربات گوگل و سایت های شاخص را نشان دهد. این روش توصیه شده برای تعیین وب سایت های شاخص در گوگل است. زمانی که شما وب سایت را به روزرسانی کنید، نقشه سایت هم به روز می شود و تغییرات در گوگل اعمال می شود.
با ایجاد پروفایل هایی در صفحات و شبکه های اجتماعی و همچنین با به اشتراک گذاری مطالب هم می توان به بهبود این روند کمک کرد.
گوگل صفحات جدید وب را با crawl کردن آنها پیدا می کند و سپس آن ها را به صفحات index خود اضافه می کند. این کار با استفاده از یک web spider به نام googlebot انجام می شود.
- crawling: روند دنبال کردن لینک برای پیدا کردن محتوی جدید است.
- indexing: روند ذخیره کردن هر صفحه وب در یک پایگاه داده وسیع است.
- web spider: نرم افزار طراحی شده برای انجام فرآیند دنبال کردن است.
- googlebot: ربات سرچ کننده گوگل است.
چگونه می توان index گوگل گرفت؟
تا اینجا توضیحاتی راجع به اینکه index گوگل چیست داده شد و در ادامه به روندی برای درخواست بررسی سایت برای گرفتن index گوگل می پردازیم.
- به google search console بروید.
- به ابزار بررسی URL بروید.
- URL مورد نظر برای سرچ در گوگل را paste کنید.
- صبر کنید تا گوگل آدرس URL شما را بررسی کند.
- روی دکمه request indexing کلیک کنید.
این روند خوبی است تا زمانی که شما پست جدیدی را در صفحه خود منتشر می کنید، با این روش از گوگل بخواهید تا صفحه شما را مجدد بررسی کند زیرا شما تغییرات جدیدی در صفحه خود ایجاد کرده اید.
دو دلیل وجود دارد که گوگل صفحه شما را در فهرست index خود نشان نمی دهد، یکی اینکه مسائل فنی وجود دارد که مانع دسترسی گوگل به وب سایت شما می شود و دیگر اینکه سایت یا صفحه شما را برای نشان دادن به کاربران مناسب نمی داند.
حتی ممکن است هر دوی این مسائل وجود داشته باشد با این حال مسائل فنی بسیار شایع هستند. این مسائل فنی همچنین باعث می شود تا به طور خودکار کیفیت سایت شما پایین بیاید که این نکته ای منفی محسوب می شود. ولی همواره به یاد داشته باشید که index شدن با rank شدن تفاوت دارد.
index شدن با rank تفاوت دارد
index شدن به معنای این است که گوگل از وب سایت شما مطلع است اما این به معنای آن نیست که گوگل سایت شما را در rank قرار داده است.
این جاست که SEO برای بهینه سازی سایت ها و رتبه شدن سایت مورد استفاده قرار می گیرد. به طور خلاصه سئو شامل این است که پیدا کنید مشتریان شما به دنبال چه چیزی هستند، محتوایی در راستای وب سایت خود تهیه کنید، مطالب را متناسب با کلمات کلیدی بهینه کنید، لینک هایی برای نوشته خود ایجاد کنید و محتوا را به طور منظم به روزرسانی نمایید.
در ابن مطلب با اینکه index گوگل چیست و روش های بهینه کردن آن آشنا شدید. اکنون به راحتی می توانید اقدامات لازم را برای سایت خود انجام دهید.