SeoServer

7 روش کاهش زمان پاسخ سرور

کاهش زمان پاسخ سرور ها باید هدف اصلی صاحبان وب سایت و کارشناسان سئو باشد. اگر منابع وب سایت شما کند شوند و کاربران سایت شما را رها کنند، سرمایه گذاری در ایجاد وب سایت اتلاف وقت است. در دو ثانیه اول مشخص می شود که مشتری در صفحه شما می ماند یا به رقیب شما سر می زند. 53٪ بازدید کننده های سایت با استفاده از موبایل بر روی بارگیری صفحه ای بیشتر از سه ثانیه وقت نمی گذارد. در این مقاله، یاد میگیرید که چگونه می توان زمان پاسخ سرور را با 7 نکته عملی کاهش داد.

زمان پاسخگویی سرور چیست؟

کاهش زمان پاسخ سرور

زمان پاسخگویی سرور، زمانی است بین اینکه یک مشتری درخواست یک صفحه را در مرورگر ارسال کند و سرور به آن پاسخ دهد و بر اساس TTFB (زمان تا اولین بایت) اندازه گیری می شود. TTFB چند میلی ثانیه برای دریافت اولین بایت صفحه پس از ارسال درخواست HTTP است.

چرا کاهش زمان پاسخ سرور مهم است؟

یک وب سایت کند می تواند برای کسب و کار مضر باشد. زمان بارگذاری وب سایت شما تأثیر باورنکردنی بر تجربه کاربر دارد. تحقیقات نشان می دهد که بیش از 40٪ از کاربران وب در صورت بارگیری بیش از 3 ثانیه، سایت را ترک می کنند. همچنین ، یک سایت هرچه زمان بیشتری برای بارگیری نیاز داشته باشد، در صفحه نتیجه موتور جستجو (SERP) رتبه بدتری را کسب می کند.

کاهش زمان پاسخ سرور بر موارد زیر تأثیر می گذارد:

  • تجربه کاربری (UX)
  • بهینه سازی موتور جستجو (SEO)

بهبود و بهینه سازی موتور جستجو و تجربه کاربر استراتژی های اساسی در بازاریابی دیجیتال است. بنابراین می تواند یک دلیل خوب برای شما باشد که بررسی کنید زمان پاسخ سرور شما چیست و چگونه آن را بهبود ببخشید.

سرعت وب سایت و سئو

کاهش زمان پاسخ سرور

گوگل اعلام کرد سرعت بارگذاری یک صفحه یک عامل مهم رتبه بندی در سال 2019 است. این شرکت حتی PageSpeed ​​Insights را ابزاری برای ارتقاء عملکرد وب سایت ایجاد کرده است. بنابراین، متریک ساده است: هرچه TTFB بهتر باشد، رتبه در گوگل بالاتر است. سرعت بارگیری سایت، UX را تحت تأثیر قرار می دهد و شهرت برند به تجربه کاربر در سایت متکی است.

همانطور که گفته شد بارگذاری آهسته وب سایت، باعث می شود مخاطبان را از دست بدهید. این احتمال وجود دارد که یک تجربه بد کاربر توسط پاسخ ضعیف وب سایت بتواند از بازگشت آنها به وب سایت شما جلوگیری کند. یک وب سایت با سرعت بالا اساس رضایت مندی تجربه کاربر است.

زمان مناسب پاسخگویی سرور چیست؟

Google توصیه می کند که برای وب سایت خود زمان پاسخگویی کمتر از 200 میلی ثانیه را هدف قرار دهید. TTFB 100ms یک زمان پاسخگویی ایده آل است ولی از طرف دیگر TTFB  در حدود 500ms یک مسئله مهم برای سایت شماست. باید در نظر داشته باشید که این میزان سرعت پاسخگویی برای همه کاربران سازگار باشد و با توجه به موقعیت جغرافیایی کاربران نباید متفاوت باشد.

گوگل وب سایت ها را بر اساس میزان سرعتی آن ها، به سه گروه طبقه بندی می کند:

  • سریع (90-100)
  • متوسط (50-89)
  • کند (0-49)

طبق آمار گوگل، نیمی (50٪) از سایت ها بصورت آنلاین کند هستند و فقط 10٪ سریع هستند. یعنی 40٪ وب سایت ها در دسته بندی متوسط رتبه بندی می شوند و باید تلاش کنند تا سرعت وب سایت خود را بهبود بخشند.

نحوه بهبود و کاهش زمان پاسخ سرور

در اینجا 7 روش برای کاهش زمان پاسخگویی سرور برای وب سایت شما آورده شده است.

1. از میزبانی وب مطمئن و سریع استفاده کنید.

کاهش زمان پاسخ سرور

 

اطمینان حاصل کنید که ارائه دهنده هاستینگ شما پاسخگوی نیاز مشتریان آنلاین شما است. حفظ زمان پاسخگویی سریع سرور که به خودی خود دارای نوسان می باشد، ضروری است. برای رسیدن به این هدف، سرمایه گذاری در یک سرور با کارایی بالا ضروری است. میزبانی وب رایگان، خدمات میزبانی ناکافی با حداقل پشتیبانی یا بدون پشتیبانی  و منابع مشترک همه این ها باعث کند شدن وب سایت شما می شود. مراکز داده یا دیتا سنترها می توانند خدمات گسترده ای برای میزبانی و سرویس های مدیریت شده برای سرور ارائه دهند.

 

2. از CDN استفاده کنید.

شبکه توزیع محتوا یا همان CDN تمامی سرورهای شبکه در اینترنت را پوشش می دهد. با این وجود، زمانی که این سیستم را برای سایت خود فعال می کنید، اطلاعات شما بر روی تمامی این سرورها کپی و ذخیره می شود. هنگامی که یک بازدیدکننده به سایت شما وارد می شود محتوای سایت شامل تصاویر و متن ها را از نزدیک ترین سرور نزدیک به خود دریافت می کند و مستقیما به هاست یا سرور شما متصل نمی شود. این کار موجب بهبودی چشمگیر در عملکرد سایت شما خواهد شد.

صاحبان وب سایت های بین المللی به ارائه دهنده ای نیاز دارند که داده های وب سایت را در بخش های مختلف در سراسر جهان توزیع کند. این سیستم تضمین می کند که کلیه بازدید کنندگان صفحه وب از زمان پاسخ سریع بهره مند شوند.

سرور میزبانی دور از مخاطب هدف شما، باعث کند شدن بارگیری صفحه وب سایت می شود.

برای جلوگیری از چنین مسئله ای، قبل از تصمیم گیری در مورد ارائه دهنده هاستینگ، باید مخاطب هدف خود را بشناسید. این به شما کمک می کند تا نزدیکترین مرکز داده به مخاطب هدف را انتخاب کنید. با به حداقل رساندن فاصله بین سرورهای میزبان و بازدید کنندگان خود می توانید مشکلات تأخیر را بهبود بخشید. در نتیجه ، باعث می شود زمان پاسخ سرور کاهش یابد.

3. بهینه سازی پایگاه داده ها

سرعت پاسخگویی سرور به بهینه سازی پایگاه داده نیز بستگی دارد. همزمان با راه اندازی وب سایت، پایگاه داده به سرعت به کوئری ها نمایش داده می شود. با گذشت زمان، پایگاه داده اطلاعات را جمع می کند. این گردآوری منجر به انبوهی از داده های ذخیره شده می شود.

روش هایی برای بهینه سازی دیتابیس، برای سرعت بخشیدن به وب سایت شما وجود دارد. اگر از WordPress استفاده می کنید، اولین قدم شناسایی کوئری های کند است. پس از یافتن، باید روی بهینه سازی آن کار کنید.

4- وردپرس را سبک نگه دارید.

وردپرس به شما امکان می دهد وب سایت های زیبایی را به راحتی ایجاد کنید. دارای تم های جذاب و افزونه های بی شماری برای شخصی سازی است. با این حال ، مراقب باشید از افزونه ها بیش از حد استافده نکنید زیرا می تواند زمان پاسخگویی را کاهش دهد.

همچنین، تمام افزونه های بلااستفاده را پاک کرده و آنهایی را که از CPU استفاده می کنند غیرفعال کنید. با استفاده از یک ابزار نظارت بر صفحه وب، بررسی کنید که پلاگین ها صفحه وب شما را کند می کند یا خیر. در صورت امکان افزونه ها با کارکردهای مشابه را حذف کنید.

5. نظارت بر استفاده از PHP

کاهش زمان پاسخ سرور

هرچه پردازشگر بیشتری برای ارائه یك صفحه به یك بازدیدكننده فراخوانده شود، كندتر خواهد بود. اگر اسکریپت PHP را اجرا می کنید، اطمینان حاصل کنید که از منابع حیاتی برای انجام کارهای غیر ضروری استفاده نکند.

اطمینان حاصل کنید که PHP به روز شده است. بسیاری از شرکت های میزبان برای PHP به روزرسانی های خودکار انجام نمی دهند. وب سایتی که هنوز هم با PHP5 در حال اجرا است، زمان پاسخگویی کندتر نسبت به نسخه در حال اجرا در PHP7 خواهد داشت. ببینید کدام نسخه را با افزونه PHP Compatibility Checker دارید. در صورت لزوم ، از طریق cPanel یا با تماس با ارائه دهنده هاست خود، به نسخه جدیدتری ارتقا دهید.

6. ذخیره سازی را پیکربندی کنید.

حافظه پنهان، بارگذاری سریع صفحه برای بازدید کنندگان را تضمین می کند. بدون حافظه پنهان، مرورگر هر بار که یک صفحه بارگیری می شود به جای دسترسی به آنها از یک حافظه داخلی محلی یا واسطه، از سرور بارگذاری می کند.

افزونه های WordPress وجود دارند که می توانند فایل ها را به صورت محلی در رایانه کاربر ذخیره کنند. سپس آن ها در بازدید های بعدی مورد استفاده قرار دهد. این عمل حافظه پنهان نامیده می شود. استفاده از حافظه پنهان سرعت بارگذاری را سرعت می بخشد و UX بهتری را تضمین می کند.

7. اسکریپت ها را کوچک کنید.

کوچک سازی باعث کاهش اندازه کد می شود. شما می توانید با حذف متغیرهای زائد و طولانی، کاراکترهای ناخواسته و کامنت ها اندازه کد را به حداقل برسانید. فایل های اکسترنال، JavaScript و CSS، صفحه وب را تشکیل می دهند و بر سرعت ارائه خدمات تأثیر می گذارند. عمل کوچک سازی و فشرده سازی اسکریپت ها یک راه حل محبوب در هنگام برخورد با فایل هاست.

پرونده های JS و CSS را بر اساس اندازه و اهمیت آنها به صورت خارجی یا داخلی توزیع کنید. با قرار دادن پرونده های ریز در داخل حافظه، به عنوان بخشی از پرونده HTML، زمان بارگذاری را بهبود بخشید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا